Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Clarissa Darling (Melissa Joan Hart) je dospívající puberťačka zabývající se typickými každodenními problémy náctiletých jako jsou škola, přátelé, kluci, otravná rodina a mnoho dalších. (MishalaMtG)

Recenze (14)

kofolik

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na díl, kde soused přemluová, ať s ní jde na koncert SMASHING PUMKINS, ale místo toho chce dělat uplně něco jiného, což už tenkrát bylo samozřejmě nepochopitelné. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Rád bych si to zopakoval. Bylo to samozřejmě poplatné době vzniku (přelom osmdesátek a devadesátek je na tom znát), ale já se u toho dobře bavil. Nejvíc mě bavila postava bratra hlavní hrdinky :-) ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Seriál "Sabrina mladá čarodějnice" byl o 100% lepší, ale i tak jsem se pobavila. A co víc, díky Clarisse mám dodnes úchylku na náušnice :) ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Takove guilty pleasure bez toho "pleasure". Moc se za to stydim :)) Dukaz toho, kolik rozlicnych serialu v Americe je a kolik silenych cest si k cloveku muze i ten nejvetsi shit najit :)) ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Díky tomuhle seriálu jsem se těšila na pubertu. Představovala jsem si, jak se k nám, do šestého patra šplhá můj nejlepší kámoš a jsem stejně cool jako oni :) Zpracování bylo velmi vtipné, když Clarissa s "námi" mluvila přes televizi a malovala rukou grafy atp. Prostě jedinečné. PS: Hodnotím 5-ti hvězdičkama s ohledem na dobu vzniku. ()

Reklama

Reklama