Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Člověk neandrtálský (E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jednou vyprávěla třídní učitelka o době ledové a člověku neandrtálském, který lovil mamuty a jedl je k obědu a k večeři. To velmi zaujalo Šebestovou a začala se ptát jak toho mamuta jedli. S brusinkami jako zajíce, nebo s bramborovým salátem? Třídní učitelka na to: "Poslouchej Šebestová: člověka neandrtálského ještě nikdo neviděl, to neví ani soudruh ředitel, jak to mám vědět já." Když šli Mach se Šebestovou ze školy, tak je napadlo, že zavolají do sluchátka a přenesou se do doby ledové. Vzali i psa Jonatána. Tam utíkali před mamutem a Šebestová spadla do jámy. V té chvíli se objevil člověk neandrtálský a Šebestovou vysvobodil. Nabídli mu, aby se s nimi podíval do jejich školy, jako názorná školní pomůcka... (duklak2)

(více)

Recenze (21)

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto chce vidieť neandertálcov, nemusí cestovať až do doby ľadovej, ale stačí sa zastaviť na štadióne Slovanu Bratislava. Avšak inak pozoruhodná náučná fikcia, až na tú bujnú vegetáciu v dobe ľadovej. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mach a Šebestová (a Jonatán) se tentokrát vydají do pravěku, aby zjistili, jestli se mamut vaří s brusinkami nebo smaží. Zpátky domů s sebou přivedou nenadrtálce Františka Humla :), kterému se u nich tak zalíbí, že zůstane nadobro. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Už sa nedivím, že sú v dnešnej dobe ludia taky vytretí. Ak ako deti pozerali takéto rozprávky, kde jeden nezmysel strieda druhý a brali si z toho ponaučenie, tak dnes tu máme hordy inbecilov. Rozprávky by mali byť náučne a nie zavádzať, a kŕmiť deti hlúposťami. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl s Machem a Šebestovou je opravdu nádherný. Podle mě je to vůbec ta nejlepší epizoda, vždyť neandrtálci jedli mamuta s koprovkou. [1102. hodnocení, 20. komentář, 92%] ()

Reklama

Reklama