Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Haha, a vy jste tu pár let zpátky nadávali na Robinsona, jaká je to strašná dehonestace originálního Survivora a teď co byste dali za třetí řadu... Jako fakt zlatý Robinsonův ostrov, tady byla tolik pitomých nápadů, že to z toho udělalo něco fakt neskutečného - ať už šílená délka epizod (přičemž kmenovka byla ob díl a v tom výplňovém byla jen odměna a jinak absolutně nic), kmen složený z celebrit (většinou teda neznámých, ale i tak, proč sakra?) souboje o finálové hlasy, na kmenové rady chodil i vítězný tým, černobílé flashbacky v závěru imunit, průběh imunit pouze ve stylu souboje jen muž proti muži nebo jen žena proti ženě... A když došlo na odměnové epizody, kde vítězný tým či skupina lidí šli na masáže, měl jsem pocit, že zničehonic koukám na pořad ve stylu Svatba na první pohled nebo O 20 let mladší, či jak se ta kravina jmenovala. Snad s jedinou pitomostí, se kterou jsem se časem dokázal smířit, byly závěrečné duely, protože to nabízelo nové možnosti jak hrát a úplně to, naštěstí cíleně, změnilo koncept hry, že nešlo jak v originále tolik o to všechny přetaktizovat, ale všechno si vybojovat v různých soutěžích... Moc se mi tenhle "originální" koncept nelíbí, ale dokázal jsem ho akceptovat. Taky tahle verze byla úplně šílená v počtu vyřazených ze zdravotních důvodů, protože tady takhle padlo skutečně nadměrně hráčů než je běžné + někteří to vzdali, ať už "nepřímo" nebo přímo, jako Vojta, který na ostrově jednou přespal a pak se z toho chudák zhroutil. Fakt nevím proč na to kývl, když se na to necítil a jestli se chtěl překonat, asi si měl nejprve pořádně promyslet, jestli mu to za to stojí. Ale zase se zapsal do dějin - takhle rychle ze Survivora nevypadl snad nikdo v žádné zemi. I když to fakt byl celkem průser a mám tomu dost co vyčítat, tak si zároveň úplně nemyslím, že by to byla až taková katastrofa. Někteří soutěžící sice absolutně nevěděli, co tam mají dělat a tak tam buď jen byli nebo se celou dobu s někým vezli, další byli úplně dementní či šílení, ale našli se zde i tací, kteří se snažili hrát (Vláďa, Chilli, Lenka, Adam (ačkoli ten by patřil i mezi ty šílence)...) a pro mě je nejpodstatnější fakt, že vítězem se stal ten, kdo si to za a) zasloužil asi nejvíc (ať už herně nebo souboji), b) byl nejstarší ze všech, c) fandil jsem mu úplně od začátku a to se mi upřímně stává jen výjimečně, že to můj počáteční favorit/oblíbenec nakonec celé vyhraje. Za to jedna hvězdička. A ta druhá je za fakt, že nehledě na to, jak to bylo vedené, tak mě to nikdy úplně neodradilo a jakž takž jsem to odkoukal se zaujetím až do konce, i když jsem to většinou měl puštěné jen jako kulisu. Ať už ten originál pokazili jakkoli, dvě hvězdy tomu dát prostě musím. 2* ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Zajímaví soutěžící. Ať ai říká kdo chce, co chce, tak intriky, podrazy, manipulace do survivoru patří. Není to přece rodinná dovolená. Soutěže jsou fajn. A tím pozitiva končí. O střihu, ozvučení a kameře nic nevím, ale tady to je velký špatný. Dvouhodinové díly, kde nejméně 70% stopáže je naprosto zbytečných záběru, a v dalších nejde soutěžícím rozumět. A nebo pětiminutový potlesk a pokřikování? Kmenová rada je nejnudnější věc, to bych si bych si radši pustila Esmeraldu. Možná ještě větší vtip je, že soutěžící mají k dispozici desky na oheň, holení, opalovací krémy, tejpy a půlka je pro jistotu na hotelu.  Nemám slov. 3 protrpěné díly jako kulisa a asi stačilo. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor se začal natáčet krátce po novém roce v lednu 2022, doslova pár dní poté měl premiéru v televizi. Nejdříve měla být premiéra 11. ledna, poté byla kvůli problémům s covidem-19 posunuta o týden na 18. ledna. (Zix.)

Reklama

Reklama