Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatej covid... Nedalo mi to, na ČSFD nepíši již drahnou dobu(krom opileckých výkřiků)z důvodů, které sem nechci tahat, ale Ondřeji, tebe opravdu tak finančně položil Kareš, že ze sebe děláš debila v takovým panoptiku? Je mi za tebe trapně a to jsem si tě celá léta vážil a držel ti palce. Inu, bojovník neznamená být rovnej chlap... to jsem netušil. Jo, abych nezapomněl, měl jsem za to, že fejk profily, které vytáhnou shit z černých čísel jsou jen u Slunečné, no, tak ne. Ostuda! ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to se kupodivu nedalo koukat ani kvůli těm holkám, které mi přišly buď moc umělé, nebo hloupé, případně neuvěřitelně ubulené. Vlastně mi nakonec bylo líto, že Pazderková vypadla tak brzy, ta její namyšlená arogance tomu aspoň dodávala cosi přirozeného. Jinak mi přišlo, že než o nějaké přežití šlo spíše o takovou dovču s kokosy jako hlavním chodem, sem tam nějaký večírek, KFC, Punčochář, zas tak zle se tam neměli. Za něco stály některé soutěže, ale jinak koukáním ráno na zastávce na partičku puberťáků před cestou do školy asi budu mít podobný zážitek jako ze sledováni tohoto. ()

lookin328 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, nejde to. Po prvním dílu jsem zde zanechal oproti ostatním ješte velmi pozitivní dvě hvězdy, jednu hvězdu za to, že se v tom chaosu občas našlo i něco, co mě zaujalo a co se mi líbilo, druhou asi pro to, že mám survive pořady fakt rád. Ale v polovině druhého dílu končím… Tohle nemá se survivorem nic společnýho. Podesta, deky, sirky, moskytiéra, sekera, hrnec, harpuna, potápěčské vybavení… Dámy a pánové a to vše v první potažmo na začátku druhého týdnu téhle brutální reality show o přežití. Já bych se ani nedivil, kdyby tam za dva týdny měli sporák…. Proč musí Nova vymýšlet nějaký inovace jako individuální imunita, závěrečný duel atd., když to tu show jenom protáhne a pohřbí její základní myšlenku?!… co se týče výstavdy dílu, boha jeho to je tak strašně těžký to udělat a sestříhat jako v tý Americe? To je tak strašne zbytečně dlouhý a nudný, proč?! Mě vůbec nezajíma se dívat na dva chlapy se šátkem kolem očí, jak kolem sebe skáčou a to prosím skoro 15 minut!… Ne, tohle je televize Novo odpad a hroznej průšvih za hrozně peněz. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech bych dala odpad, ale říkala jsem si, že ještě počkám. Po třetím můžu říct, že se to konečně trochu zlepšilo a ještě tomu dám šanci. Za co bych ale odpad dala hned, jsou podmínky - teplé oblečení, místo na nocleh, čajíčky (?!! nechápu, že ty poznámky o čajích aspoň nevystřihnou), čistí a oholení soutěžící atd. Jsem si stoprocentně jistá, že je posílají minimálně do normální koupelny a na záchod. Uvidíme, jak to půjde dál. Edit po čtvrtém díle: Tohle byl můj poslední, dál se dívat nebudu. Nechávám hvězdičku za fajn výběr lidí, mělo to potenciál. Škoda. Mezitím jsem si poprvé pustila Robinsonův ostrov, a ten mě teda moc chytl - o to horší byl návrat k Survivorovi, neskutečná prospast. Jen mě to utvrdilo v tom, že soutěžící v Survivorovi mají luxus na všech stranách, nikdo nemá hlad, všichni plní energie, stále oholení a čistí. A do toho nová taktika - odejít před kmenovou radou "na marodku" jako na smrt nemocný a druhý den přijít plný energie a účastnit se soutěží. Výborná taktika. Stačilo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Na místě, kde se natáčel Survivor Česko & Slovensko se i ve stejnou dobu natáčel Survivor Turecko a Survivor Rumunsko. (TheSlezy)
  • Premiéru prvního dílu sledovalo v České republice 650 tisíc diváků starších 15 let. Na slovenských obrazovkách sledovalo premiéru prvního dílu 230 tisíc diváků. (Krabroz)

Reklama

Reklama