Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

moviechecker odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako skalný fanúšik Survivora som dostal včera šialený nápad pustiť si Survivora ČS, vravel som si, že majú už tretiu možnosť napraviť svoju reputáciu. Bohužiaľ toto bola iba paródia na Survivora. Jeden by si povedal, že pokiaľ to už 3x spackáme tak sa budeme držať originálu čo najviac, ale nie československí dramaturgovia a producenti si idú svoj trápny koncept v štýle farmy a ďalších kravín. Keby si boli vzali príklad aspoň z Austrálskeho Survivoru urobili by lepšie než si tu umelo naháňať hviezdičky. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Edit: musím jít s hodnocením výrazně výše. V průběhu se srovnaly určité nedokonalost, tvůrcům se konečně daří dělat poutavější sesřihy. Několik posledních dílů nabralo pořádné obrátky, dějí se skvělé zvraty. Těším se na finále. A vzhledem k místnímu hodnocení a mému původnímu, dosti negativnímu komentáři, se za to celkem stydím.  Pustil jsem si to jen pro pobavení, protože jsem původního Survivora měl moc rád. Je to samozřejmě dost špatné, ani není třeba komentovat. Přesto si musím ulevit, že jsem dlouho neviděl hůř sestříhanou věc. Koho proboha napadlo natáhnout díl na dvě hodiny? Přitom jsem měl celou dobu *potlesk* sledování pocit, že je to natažené *potlesk* uměle, aby to bylo co nejdelší *potlesk*. Chápu, že je podobnou soutěž těžké realizovat a kvalitně natočit, ale tohle je opravdu bída. ()

Reklama

keddy79 

všechny recenze uživatele

Zajímaví soutěžící. Ať ai říká kdo chce, co chce, tak intriky, podrazy, manipulace do survivoru patří. Není to přece rodinná dovolená. Soutěže jsou fajn. A tím pozitiva končí. O střihu, ozvučení a kameře nic nevím, ale tady to je velký špatný. Dvouhodinové díly, kde nejméně 70% stopáže je naprosto zbytečných záběru, a v dalších nejde soutěžícím rozumět. A nebo pětiminutový potlesk a pokřikování? Kmenová rada je nejnudnější věc, to bych si bych si radši pustila Esmeraldu. Možná ještě větší vtip je, že soutěžící mají k dispozici desky na oheň, holení, opalovací krémy, tejpy a půlka je pro jistotu na hotelu.  Nemám slov. 3 protrpěné díly jako kulisa a asi stačilo. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

KDO PŘEŽIJE (Americká verze) jsem viděl několik řad a musím říct, že každá mě bavila. Naopak s českou verzí jsem ještě neměl tu čest. Hned na úvod komentáře musím dodat, že ta česká nesahá té americké ani po kotníky. Začátky byly hodně krutý a já jsem uvažoval, že to vzdám a koukat nebudu. Nakonec jsem to dokoukal. To ale nemění nic na tom, že je to hodně slabej odvar KDO PŘEŽIJE. Na můj vkus je to nehorázně dlouhý, natahovaný a se spoustou zbytečnejch a nepodstatnejch keců. Dalším hřebíkem do rakve je stopáž. Každej díl bych zkrátil minimálně o polovinu. Za mě se ani moc nepovedl výběr soutěžících. Sice jsem si i tady pár favoritů našel ale většina lidí u mě moc sympatií nesklidila. Ondřej Novotný jako moderátor tomu taky zrovna dvakrát nepřidal. Ať se radši stará o Oktagon a nesere se do podobnejch věcí. Nakonec jsem aspoň rád, že měla porota rozum a vítězem se po zásluze stal jeden z mých favoritů. Ani to však nemůže změnit moje hodnocení. Slabý 2 hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor se začal natáčet krátce po novém roce v lednu 2022, doslova pár dní poté měl premiéru v televizi. Nejdříve měla být premiéra 11. ledna, poté byla kvůli problémům s covidem-19 posunuta o týden na 18. ledna. (Zix.)
  • Kmenová rada ve skutečnosti trvala hodinu a půl. (TheSlezy)

Reklama

Reklama