Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

angel74 

všechny recenze uživatele

Komerční televize vysílají podstatně horší reality show, než je letošní Survivor Česko & Slovensko. Nevidím tedy důvod, proč právě tuhle úplně zatracovat. K odreagování třeba při žehlení to není špatné, ovšem jinak samozřejmě jde o ztrátu času. Už jen kvůli té vatě kolem, kterou je každá epizoda prošpikovaná. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

Reklama

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

ep1: Nic moc se tam neděje a ještě je to blbě nazvučené. ep2: Střihové chyby, příšerně natažená stopáž ad absurdum - jedna věta moderátora roztrhaná slovo po slově, prokládaná drama hudbou, natažená na 3 minuty :D  ep3: Jak může mít epizoda více než dvě hodiny, když v ní není nic než jedna hra o imunitu? Kmenová rada a duel trvaly 60 minut. ep.4: Rekordní 2 hodiny a půl, jejichž náplní jsou jen dvě hry a jeden duel. ep9: Z podnětů diváků si tvůrci berou takové ponaučení, že namísto otravných her na tři vítězné body se hrají otravné hry ne na pět, ale hned sedm vítězných bodů. Jednu a tu samou hru tedy soutěžící odehrají celkem 13x (!). Než jeden tým v této disciplíně zvítězí, uteče neuvěřitelných 60 minut. A protože i druhá hra trvá téměř 60 minut, nic víc už v tomhle dvouhodinovém marastu ani neuvidíte. Totální výsměch. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Byl jsem v hostelech, kde byly horší podmínky než v téhle parodii na Survivor. Podložky na spaní, pláštěnky, příbor, jídlo na každý den, a při teplotě 36,9 jdeš na hotel se na tři dny vyležet, jiná náročnost úkolů pro ženy a jiná pro muže (k čemu je pak taktika??), každý díl má snad sto hodin, fakt nemam slov. Jen Češi a Slováci dokážou takhle zničit skvělou licenci. PS: Cast není tak špatný, věřím, že americká produkce by z toho dokázala udělat koukatelnou reality show ale tohle fakt ne. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)
  • Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčela turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií. (TheSlezy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno