Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to se kupodivu nedalo koukat ani kvůli těm holkám, které mi přišly buď moc umělé, nebo hloupé, případně neuvěřitelně ubulené. Vlastně mi nakonec bylo líto, že Pazderková vypadla tak brzy, ta její namyšlená arogance tomu aspoň dodávala cosi přirozeného. Jinak mi přišlo, že než o nějaké přežití šlo spíše o takovou dovču s kokosy jako hlavním chodem, sem tam nějaký večírek, KFC, Punčochář, zas tak zle se tam neměli. Za něco stály některé soutěže, ale jinak koukáním ráno na zastávce na partičku puberťáků před cestou do školy asi budu mít podobný zážitek jako ze sledováni tohoto. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

nepovažuji se za zrovna hardcore Survivor fanouška,ale mám tuhle show rád a tým okolo Jeffa Probsta jí za těch 20 let vypiplal natolik,že jí není moc co vyčítat.První novácký pokus o volnou adaptaci téhle reality show - Robinsonův ostrov - nebyl v jádru špatný,ale dojel na to,že nebyl schopen najít byť jen náznak tempa,měl 35 extrémně dlouhých dílů a umlátil diváka zbytečnou vatou.Jeden by si řekl,že když se to teď honosí jménem Survivor,že se česká produkce poučí a bude schopná tyhle chyby neopakovat.Omyl.Hned první díl má víc jak dvě hodiny a zase je plný absolutních zbytečností a zatímco americký originál neustále letí kupředu a dokáže divákovi ukázat jen to důležité a zajímavé,česká verze dělá pravý opak - zase.Nevím kolik dílů je v plánu,ale kdyby to bylo stejné jako předtím a z nějakého pro mě zatím neznámého důvodu bych se rozhodl dát ČS Survivorovi ještě šanci,pak bude stačit vidět jeden díl za 3 týdny a o nic nepřijdu.Je tady navíc další spousta věcí,které jsem nezmínil a které nemají s původním konceptem nic společného.Mimo jiné např. vybavení soutěžícich - deky,mikiny,sirky (WTF?),kmenová rada s oběma týmy (navíc se odehrávající v jakýchsi divných kulisách,které vypadají že jsou úplně někde jinde) a v neposlední řadě "moderátor" Novotný,který je sice ten nejmenší problém,ale od se počátků nezlepšil a i když se snaží,měl by zůstat u promotéřiny ve které je dobrý...10% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

KDO PŘEŽIJE (Americká verze) jsem viděl několik řad a musím říct, že každá mě bavila. Naopak s českou verzí jsem ještě neměl tu čest. Hned na úvod komentáře musím dodat, že ta česká nesahá té americké ani po kotníky. Začátky byly hodně krutý a já jsem uvažoval, že to vzdám a koukat nebudu. Nakonec jsem to dokoukal. To ale nemění nic na tom, že je to hodně slabej odvar KDO PŘEŽIJE. Na můj vkus je to nehorázně dlouhý, natahovaný a se spoustou zbytečnejch a nepodstatnejch keců. Dalším hřebíkem do rakve je stopáž. Každej díl bych zkrátil minimálně o polovinu. Za mě se ani moc nepovedl výběr soutěžících. Sice jsem si i tady pár favoritů našel ale většina lidí u mě moc sympatií nesklidila. Ondřej Novotný jako moderátor tomu taky zrovna dvakrát nepřidal. Ať se radši stará o Oktagon a nesere se do podobnejch věcí. Nakonec jsem aspoň rád, že měla porota rozum a vítězem se po zásluze stal jeden z mých favoritů. Ani to však nemůže změnit moje hodnocení. Slabý 2 hvězdy. ()

Bedy odpad!

všechny recenze uživatele

No víc to pokazit ani nešlo. Úspěšná Americká reality show nám dala jasný recept, jak by to mělo vypadat a my nejsme schopni se toho držet. Totálně dlouhý první díl, kde se kecá o úplném hov**. Nudní soutěžící a ještě více nudnější moderátor Novotný, ale u něj jsem nic jiného neočekával, potom co předváděl v Robinsonově ostrově. Potom absolutně nechápu proč jsme to sestříhali, tak nesmyslně a nemůžeme z toho udělat krásnou spádovou reality show. Je tam plno nesmyslných věci kupříkladu toliko soutěží, nepochopitelný závěrečný duel, který úplně znehodnotí kmenovou radu, takže v podstatě nemá cenu taktizovat. Máme tu také individuální imunitu, o kterou hrajeme již před sloučením, což je dle mne kravina. Češi to propagovali jako nejdrsnější soutěž na světě, ale já v tom vidím spíše takovou krásnou dovolenou, kde vám pěkně připraví podestýlku, potom dečky, aby nám náhodou soutěžící nenastydli, plno odměn o jídlo, aby si i přes prohru kmene na každého dostalo, v podstatě jim můžeme rovnou připravovat snídani, oběd a večeři. Teda zklamání z mé strany je obrovské, no popravdě bych to radši ani neviděl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)
  • I přes odstartování show muselo po pár dnech několik soutěžících do karantény kvůli covidu-19. Na ostrově tak na pár dní zůstali neúplné kmeny, které soutěžily dál. (Zix.)

Reklama

Reklama