Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kei Kusanagi je obyčejný chlapec, který žije se svým strýcem a tetou. Jednoho dne večer u místního jezera spatří podivný vesmírný úkaz. Na naší planetě přistáli mimozemšťané, přesněji Kazami Mizino, agentka Společnosti na Ochranu mléčné dráhy. Kei zanedlouho zjistí, kdo a odkud je. Mizuho se po dobu pobytu na Zemi bude schovávat jako nová učitelka na místní škole, kde bude mimo jiné vyučovat i Keje. Velmi zábavný, romantický i chvílemi dramatický seriál uvidíme ve 12dílných epizodách. (Roby)

(více)

Recenze (17)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Kei je šťastný chlapík a závidieť mu môže každý jeden normálny študent. U nás je rarita, už len naraziť na mladú profáčku, zato Kei mal to šťastie a narazil si mladú, krásnu profáčku s ''D''ekoltom(if you know what i mean), a aby to bolo ešte viac zaujímavejšie, Sensei nieje práve z našej planéty. Urayamashiiiiiii. Onegai Teacher je veľmi príjemné, pohodové a milé anime s kopou vtipov, zaujímavým obsahom, nie tak skvelými animáciami(predsa len je trošku postaršie), a s ďalšími kopami romantiky a neprirodzenej drámy. Každopádne, určite stojí za zhliadnutie, obzvlášť ak vaše učiteľky sú neatraktívne ropuchy :P ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Príjemné oddychové anime s veľmi jednoduchou a priamočiarou zápletkou. Anime ako názov napovedá (Onegai Teacher, Please Teacher) je zo školského prostredia a hlavný hrdina je žiak hlavnej hrdinky, ktorá príde učiť do jeho školy. V škole sa, ale príliš neodohráva. Každému je jasné ako Onegai Teacher asi môže dopadnúť. Vždy je dobré oddýchnuť si od krvilačných anime, ktoré majú super príbeh a zakončenie. Oddychuje sa niečím takýmto, kde sú milé postavy a od začiatku je jasné ako sa to skončí. Kei má problémy aj s emocionálnym stresom a zdá sa, že to čo mu môže pomôcť práve prišlo do jeho školy z vesmíru. Podobný stres môže zažiť každý a musí hľadať odpoveď v sebe. V tomto anime sú aj dospelé témy a to zvyšuje jeho kvalitu. Nevyužíva sa naplno potenciál toho, že pani učiteľka pochádza zo vzdialených končín. Napriek tomu, že tento potenciál nie je naplno využitý tak vtipnosť anime nechýba a je popri romantickej časti hlavnou zábavou. Počas anime sa vynoria aj dospelé problémy jednotlivých postáv a hľadanie cesty životom bude ich hlavným záujmom. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na první pohled po zhlédnutí se to může zdát jako nezajímavé. Jenže spousta věcí v tomhle anime je v přeneseném slova smyslu a těžko čitelné. Může se to zdát jako neklasická romantika, kdy už bereme fakt, že je to láska mezi studentem a učitelem (většinou je to laděný věkově stejně) nebo tím, že je mimozemšťan (ne v tom klasickém pohledu s fantazy prvky). Je pravda, že na tom prvku s těma mimozemšťanama mohli trochu více zapracovat, ale i tak to má docela slušnej příběh. Dále komediální stránka tu je, ale jen v počátcích, kdyby se to nějak udrželo až do konce, možná by to bylo o trochu lepší, ale vzhledem k dramatičnosti konce to i chápu, že by to působilo trochu nevhodně (nepočítaje však OVA, které je vtipné až až). Sice je tu spousta hlášek o lásce, ale u tohohle anime se to alespoň chová celkem dospěle oproti ostatním a hlavní hrdina není úplný stydlín (což bývá u hodně anime celkem iritující). Hlavní linii, ale podle toho jak tu čtu, lidi celkem přehlížejí a to je onen filosofický podtext. Ten zdravotní stav Kusanagiho není fyzického rázu, ale psychického, kdy z toho můžeme mnoho odvodit (pokud to nebudeme brát jako nemoc, ale určitý stav člověka) - např. že člověk má v životě brát jak to pozitivní, tak i to negativní. Nemluvě o tom, že je tu i několik dalších dosti hlubokých životních mouder. Animace je průměrná a hudební stránka není moc znatelná. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Anime akých bolo natočené už veľa. Neprekvapí temer ničím, téma lásky intergalaktickej povahy tu už bola nespočetnekrát a to v oveľa vtipnejšej podobe (napr. Urusei Yatsura ). Keby seriál ubral z linky romantickej a preradil sa do pruhu uletenosti , hodnotil by som isto vyššie. Takto mi je proste k neuvereniu, že dvaja dospelí zosobášení ľudia sa na seba v jednom futone len tak pozerajú. Bonusový 13 diel s nadržanou maminkou je o stupeň vyššie než celý seriál. Sensei wa totemo sekuši desukara. 6/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Místo učení Trávicí soustavy, prostě nádhera :-) Já, poslední dobou jsem měla štěstí/smůlu na anime ze školního prostředí, která pak pokračovala v manze a já tudíž neviděla konec, což mne opravdu rozlítilo ^_^ A proto jsem tomuhle musela dát 4*. Prostě konec. Žádné natahová, zbytečnosti. Krásné a přímočaré; a to po všech těch sletitý a slepený a pomalu absudrně zbytečných liních prostě pohladí po duši. Arigatou :) ()

Galerie (471)

Reklama

Reklama