Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem měl zjevně jinak nastavenou laťku, pokud šlo o vkus. Jedině tak si dokážu vysvětlit to, že jsem se před lety tak rozhvězdičkoval. Při dnešní repríze už jsem tak nadšený nebyl a hodnocení patřičně zeslábne. Na druhou stranu zase nejsem žádný puritán a u nejednoho dialogu jsem se dobře bavil, takže nechci být za žádného falešného moralistu a pod tři kousky nepůjdu. Faktem je, že poměr dobrého a ne až tak dobrého humoru tady pro mě vyšel tak padesát na padesát, herecká sestava mě potěšila et voilá!, máme tady lehce nadprůměrný výsledek. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno