Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je celkem povedená komedie a není tak špatná, jak jsem předpokládal, protože se jedná o opravdu dobrou zábavu, která samozřejmně nemusí sednout každému. Ne každý má rád vulgarismy a nechutné scény. Mně osobně to nějak nevadí, ale je pravda, že v tomto filmu toho bylo opravdu až moc. Hlavně tedy ty výrazy. Nechutná scéna s jídlem byla taky docela přehnáná. Jenže některým vugarismům jsem se smál. A té scéně jsem se taky trošku smál. Celý film se vlastně točí kolem jednoho dne v jednom fastfoodu, což není až tak špatné. Alespoň jsme měli šanci se podívat do kuchyně a teda doufám, že takto to ve fastfoodech u nás nechodí, ale kdo ví. Celkem sympatické herecké obsazení je důvodem, proč dávám 3*. Mladé herce mám rád, protože se snaží něco zahrát. V čele stojí Ryan Reynold, Justin Long, Anna Faris a další. A na konci filmu, ten týpek to vážně zabil, jak je všechny dostal tím „Kozlem“! Příjemně ztrávená hodina a půl! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Naprostý nesmysl, která je sice úplně sprostý a místy odporný, ale zasměje se mu úplně každý. Ryana Reynoldse mám celkem dost ráda a docela mě mrzí, že svou roli tak trochu odflinkl, co si budeme povídat. Proto tentokrát jen slabší průměr 45%. Nebylo to úplně zlé, ale na druhou stranu jsem čekala něco lepšího. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno