Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +obsazení, námět, prostředí, některé vtípky -úvod hodně rozvleklí, na komedii to není moc vtipné, děj se zlomí až tak ve 20té minutě, hudba neoslní/// Takovéto filmy mám celkem rád. Výhodou filmu je to, že se odehrává v jiném pro Teen komedii, trošku nezvyklém prostředí, i když možná málo prostorném (což filmu ubírá na atraktivitě). Popravdě na jednu stranu bych rád dělal s takovou partou „herců“ ale už asi ne s takovou partou „kolegů“. A to jsem byl málem číšníkem :-) V jistém směru mi to však příjde, jakoby se JEN sešla skupinka herců (přátel) a natočili si spolu film, ne proto aby pobavil diváky, ale aby oni sami se bavili na place. Přesto je to nakonec největší plus a taková parta se nevidí každý den, i proto dávám za 3./// Celkem 51%/// ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, jak naznačuje místní průměrné hodnocení (aktuálně 55 %). Podle mne to je takových poctivých 60 %, možná i 65. :) Osazenstvo Shenanigans je docela zábavné panoptikum roztodivných postaviček, z nichž každá má nějakou svoji specialitu. Hodně vtipná mi přišla ta vyhořelá servírka, co všem kolem brutálně nadává a ke konci ukáže netopýra. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama