Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud nechutná komedie s občasnými vtipnými hláškami, které jsou však utopené v moři těch hloupých či trapných. 1) Zaujaly mě reakce pětihvězdičkových hodnotitelů, z nichž podezřele velký počet uvádí, že jsou z branže a že film věrně vystihuje atmosféru a praxi podobných zařízení. Očividně je lepší nevědět. Oh, uh, push the fish, it's about to turn. Doporučujte rybu, už se kazí._____ 2) Z mého pohledu se na film dalo koukat vzhledem k pěkným klukům. Je tu 31letý Ryan Reynolds (Monty), 20letý John Francis Daley (nováček Mitch) či 27letý Justin Long (Dean)._____ 3) Navíc se ve snímku naučíte, jak se chovat k dívce: Change your fuckin' tampon and have another drink you crazy, fuckin' bitch! 4) Zazní zde i jiná životní moudra: Well, Alzheimer's can't be all bad. You get to meet new people every day._____ 5) A ještě jednu lahůdku tu mám pro milovníky kultivované angličtiny, tentokrát bez překladu: Awwww c'mon now dogg, you know I'm just fucking with you. You know I give you the mad phat superfly stupid dope dumbass retarded bomb shit props. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil kráľovsky. A možno by to tak ani nebolo, keby som nevedel, ako to naozaj beží v skutočnej reštaurácii. Keď som si pospomínal, čo sme sa my navyvádzali... Luis Guzmán je jednička a ostatní mu tu skvele sekundujú. Dokonca aj pripečená Anna Faris sa tu celkom blysla. Uuuf, silný útok na moju bránicu. Odporúčam kolegom od fachu :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama