Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klasická americká tupá komedie, plná fekálního humoru a šablonovitých postav. Podobné projekty stojí a padají na scénáři a na schopnosti herců se pitvořit. K tomu prvnímu napíšu, že se celý film recyklují čtyři vtipy a k tomu druhému, že dokonce i Anna Faris působí jako nevýrazné dřevo. A ta byla skvělá dokonce i ve Scary Movie 3 & 4. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Reklama

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nepotrebuje žiadne extra katalyzátory v podobe akcie alebo čohokoľvek čo by narušilo prirodzený priebeh dňa a tým posunulo dej kamkoľvek by to už bolo potrebné, ako je to bežné v mnohých (nielen) komédiách. Na ploche jednej reštaurácie si úplne vystačí so situačným a konverzačným humorom, ktorý je síce často nechutný a fekálny, ale zato kurevsky vtipný. Minimálne mňa bavil kráľovsky najprv s českým dabingom, ktorý bol fakt výborný a potom v originálnom znení. Jeden obyčajný, ničím nezvyčajný deň v živote zamestnacov fast foodu, z ktorých je jeden väčší blázok ako druhý, ale pritom sú stále všetci dostatočne ľudský a uveriteľný. Interakcie medzi nimy samotnými a taktiež zákazníkmy, na čom vlastne celý film stojí, sú ako sa vraví, absolutly hilerijs. Za prvé vďaka skvelému výberu hercov a za druhé vďaka geniálnemu scenáru. Na poly tínedžerských fekálnych komédií sa jedná o zaznávaný klenot. Scéna waitingovania v akcii, bez strihu naprieč celým lokálom rúlz skoro ako Tony Yaa vykračujúci si hore schodmi. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich naj komedii.určite nešla vyšlapanou cestou typu American pie.....ale ma dačo do seba!!! to rozhodne.....a dufam že vy-čo ste ju odklikli ako ODPAD ste ju aspom videli !!! 1* je maalo....bráácho/on už bude vedieť,,,,ktory to je :-))) / však posolstvo filmu: ´´že každy by si mal najsť svoju VYZLIEKACU HRU´´ samozrejme metaforicky ...je nielen pravdive a trefne ...ale aj...odpuste mi..použijem slovo ktore tak hojne berie do huby Ashton Kutcher - AWESOME! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama