Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl někdy krátce po premiéře, když jsem chodil na gypl. Přišlo mi to nechutné, debilní a hodnotil jsem odpadem. Teď jsem mu dal znovu šanci a... upřímně mě to moc bavilo. Debilní a nechutné je to pořád, ale asi mám po těch patnácti letech trochu jinej pohled na svět. Podobně jako pořádně nedoceníte The Office, než si projdete nějakým korporátem, tak nepochopíte ani Waiting..., pokud nemáte za sebou nějaké nepříliš dobré zaměstnání, na které možná po nějaké době vzpomínáte s notnou dávkou nostalgie. Tím neříkám, že jsem někdy pracoval v gastro a dával lidem do jídla pubické ochlupení, ale tak nějak je pro mě celá ta sebranka úchylů a jejich falický humor mnohem uvěřitelnější. Perfektní cast je třešničkou na dortu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla vážně kokotina. Chvílemi až nechutná a to mám rád kdejaké prasečinky – ale ne všechny vtipy a žertíky (třeba ta hra s koulema a pérem) mi přijdou vtipné – spíš trapné. Jinak se ovšem v tomto podniku sešla opravdu vyvedená partička nejrůznějších individuí a to převážně v kuchyni – kurva tam bych na žrádlo nešel ani omylem. Nicméně souhlasím s tvůrci – že srát a urážet obsluhu se nemá…Bylo tu pár opravdu dobrých hlodů, pěkné ženské i nezapomenutelné situace, ovšem narazil jsem tu i na spoustu trapných momentů – takže nedám víc než klasický průměr… ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je celkem povedená komedie a není tak špatná, jak jsem předpokládal, protože se jedná o opravdu dobrou zábavu, která samozřejmně nemusí sednout každému. Ne každý má rád vulgarismy a nechutné scény. Mně osobně to nějak nevadí, ale je pravda, že v tomto filmu toho bylo opravdu až moc. Hlavně tedy ty výrazy. Nechutná scéna s jídlem byla taky docela přehnáná. Jenže některým vugarismům jsem se smál. A té scéně jsem se taky trošku smál. Celý film se vlastně točí kolem jednoho dne v jednom fastfoodu, což není až tak špatné. Alespoň jsme měli šanci se podívat do kuchyně a teda doufám, že takto to ve fastfoodech u nás nechodí, ale kdo ví. Celkem sympatické herecké obsazení je důvodem, proč dávám 3*. Mladé herce mám rád, protože se snaží něco zahrát. V čele stojí Ryan Reynold, Justin Long, Anna Faris a další. A na konci filmu, ten týpek to vážně zabil, jak je všechny dostal tím „Kozlem“! Příjemně ztrávená hodina a půl! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. I když by se na tomhle filmu dalo najít poměrně dost kladů, přesto jde jen o strohou pseudokomedii straight-to-video, která se nevím proč dočkala i pokračování. Nesváděl bych neúspěch na kvalitu herců, těch je tu poměrně dost a většina kvalitních, nesváděl bych to ani na plac pro natáčení, který asi americkou restauraci simuluje věrně, vůči té naší by se pár rozdílů našlo, já osobně bych to svedl buď za lehce přitaženou vulgárnost (když tedy nepočítám jednu ze servírek) včetně toho úchylného kuchaře a příběh, který bych vymyslel i já na koleně a řekl bych si za to méně penízků. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama