Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, tak tady nevím co bych k tomu řekl. Na tenhle film jsem se vlastně díval omylem jelikož jsme se s partou chystali na kalbu a měly jsme ještě čas tak tam kámoš se slovy "prej to je nářez" pustil tuhle pytlovinu. Od první vteřiny jsem se nudil a občas nechápal .Později jsem začal usínat ale rozhodně sem se u toho nesmál. Narozdíl od kámošů (ty ale byly zrovna pod vlivem nějakých pochybných látek). Takže pokud vás bude k tomuhle někdo nutit tak se buď zhulte nebo dotyčnému vzkažte "Hele kámo, to si děláš prdel?" ()

Reklama

Nuf odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi absolutně unikal nějaký vnitřní smysl tohodle filmu pokud tam někde byl.. Je to vlastně jeden velký nudný nebo spíše trapný zmatek. Šílené komedie i z oblastí těch nechutných (jak je poznat z mých hodnocení) mohu bez problémů pokud jsou vtipné. Tohle ale proboha není vtipné ani po pár sklenkách a velmi pomalu se to sune někam a kam to neví ani scénárista s režisérem pokud u toho vůbec byli. Dalo by se v nějakém pomatení smyslů přehlédnout, že herci nehrají, režisér spí, scénárista snad ani nebyl, ale nedá se přehlédnout, že to není vtipné...není opravdu ani trochu...... Když proběhne "vtip" nebo něco na ten způsob, tak se člověk ptá sám sebe (a někdy i těch okolo) jestli to měl být opravdu vtip nebo jestli to byla poenta té scénky. Ukrutná trapná nuda kdy se koukáte po lidech okolo a oni na vás a ani jeden nevíte co tím k sakru tvůrci mysleli.... ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, tak jsem ti chtěla dnes večer odbočit od svých oblíbených filmů a dát si nějaký hodně lehký menu z trošku odlišný restaurace, ale na co narážím, to sou samý blafy nepoživatelný. Doufám, že do rána nepadnu hlady. Zkusím to ještě někde jinde, i když už začínám silně pochybovat a taky si nejsem jistá, jestli mi nepřešla chuť. ()

Budweiser odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama