Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla vážně kokotina. Chvílemi až nechutná a to mám rád kdejaké prasečinky – ale ne všechny vtipy a žertíky (třeba ta hra s koulema a pérem) mi přijdou vtipné – spíš trapné. Jinak se ovšem v tomto podniku sešla opravdu vyvedená partička nejrůznějších individuí a to převážně v kuchyni – kurva tam bych na žrádlo nešel ani omylem. Nicméně souhlasím s tvůrci – že srát a urážet obsluhu se nemá…Bylo tu pár opravdu dobrých hlodů, pěkné ženské i nezapomenutelné situace, ovšem narazil jsem tu i na spoustu trapných momentů – takže nedám víc než klasický průměr… ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama