Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

3n3my 

všechny recenze uživatele

V tomto filme nehľadajte nič logické, je to ako výlet piatich kamarátov do vegas... treba sa len uvoľniť, vypnúť a nechať sa unášať tým, čo nám táto tragikomédia prinesie. Skvelé herecké výkony, originálny nápad a potom už len čakáte, kto bude ďaľší - áno, čakáte, pretože skvelý CZ a SK preklad názvu vám toho povie viac, ako by mal. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nějaký černohumorný scény nebyly špatný (první vraždy v hotelu), ale těch nevtipnejch nebo vyloženě divnejch bylo mnohem víc. Zkrátka, pokud se zrovna někdo nevraždí a nepohřbívá, neni o co stát. Kdyby se přitom pořád jelo na vlně černý komedie a Berg by se vyvaroval ujetejch / rádoby dramatickejch / psycho scén, byl by výsledek mnohem zábavnější. Taky mi neseděl použitej sountrack, zvláštní práce s kamerou a závěr. Ale musí se nechat, že měl Berg docela odvahu, debutovat s takovouhle bizarností. Za herecký obsazení druhá silná hvězda. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Film sa svojim zameraním nedá prirovnať k nijakému počinu a preto túto potrhlosť treba vidieť. Avšak ako hľadám, tak hľadám, žiadnu spojitosť s Tarantinom nevidím - príde mi to ako minimálne film z jeho produkčnej siene. Rozmýšľam ako by to vyzeralo, keby sa to všetko skrátilo a vynechali by sa miesta, ktoré dodávajú prázdnotu. To by už išlo o naozaj neúnosnú smršť brutality čiernočierneho sarkazmu. Takže tá dĺžka ma predsa len niečo do seba a herci svojim výkonom naozaj niekedy vyzerajú, akoby tie psycho hrôzy ozaj prežívali. 75%. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Předtím než se stal John Favreau nudným režisérem,býval také nudným hercem a celkově nemastné obsazení je trochu naškodu.4 musím dát už jen proto,že po všech těch naleštěných,sladkobolných a tupých,amerických naivitách sem tuhle černočernou šílenost už vyloženě potřeboval.Pařba ve Vegas může dopadnout i hůř než kocovinou a nezvěstným kámošem.Doslova nářez. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie, která disponuje solidní porcí nápadů, ale taky obsahuje solidní porcí zvrácených nápadů, které jdou právě v rozporu s invenční režií Petera Berga. Herci za moc nestáli a rozhodně ani nic nepokazili, ale Daniel Stern rozhodně z paměti jen tak nevymizí a jeho kreace zoufalého muže, myslícího na nejhorší, si zaslouží pochvalu, a Cameron Diaz nebyla taky vůbec špatná. Tuhle komedii je nutno vidět, protože v některých pasážích jde za hranici dobrého vkusu, a to se ukazuje jako její velké mínus. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Slovo "fuck" nebo jeho obdoby, jsou použité ve filmu celkem 124x. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama