foto

Rob Brownstein

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Saint Judy
2015 Haraka
Krásná a zvrácená (TV film)
2014 At the Devil's Door
Osudová ztráta
2012 Argo
Making Change
2009 Anatomy of Hope (TV film)
Lightbulb
2007 Closing Escrow
2005 Okovy
2002 Podraz.com
2001 Room 302
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
1998 Šest pohřbů a jedna svatba
1997 Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1995 Tajnosti (TV film)

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Yes (E08)
2017 Doubt (TV seriál)
Not a Word (E05)
The Last Tycoon (TV seriál)
Eine Kleine Reichmusik (E05)
Grimm (TV seriál)
Magie krve (S06E10)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
We're Good People Now (S03E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Samaritán (S08E06)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Čapni to! (S08E06)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Paris (S03E01)
Posedlost (S02E14)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Společenství (E06)
Vegas (TV seriál)
Unfinished Business (E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Štěnice (S04E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Kancl (TV seriál)
Blood Drive (S05E16)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk rozhoduje zápasy playoff (S07E13)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Bezmoc (S01E06)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Návrat Sharifa (S04E13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tvoje chyba (S01E13)
O.C. (TV seriál)
The Swells (S03E06)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návrat domů (S05E12)
JAG (TV seriál)
Tým snů (S10E21)
Smrt v mešitě (S10E18)
JAG: San Diego (S10E17)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
LAX (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Understand Your Man (S02E14)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Colonel of Truth (S03E23)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace