Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnocení, recenze)

V galerii je CHYBA! Kde je jméno Katy Allen má být Felicity Jones (Teorie všeho,Amazing Spider-Man 2), byl to její druhý film, kde hrála.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Jeden ze seriálů které jsem měl v dětství docela rád, osobně se mi líbil i když to není kdo ví jaká podívaná, a souhlasím s ostatními že dát tomu odpad je přehnané určitě si to totiž nezaslouží.

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

jirkis: správně..já si též myslím, že odpad je moc kruté vyjádření...už jenom ty "děti", bylo by jim to líto :) hlavní hrdinku jsem měla ráda :D

jirkis

jirkis (hodnocení, recenze)

na to sem obcas koukal xD sice to byla traparna, ale odpad! je trochu moc, no ne?

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

tiež si myslím že to je geniálné a nadčasové dielo rovnatelné len z takými skvotmy ako lost či prison break

d@rkWolf

d@rkWolf (hodnocení, recenze)

Silně pochybuju, že by to bylo plánováno jako příživnictví na HP, už jenom vzhledem k době vzniku, kdy se ještě víceméně nebylo na čem přiživovat... Nicméně seriál spíše pro mladší, na odreagování a nebo prostě pro lidi, který baví fantasy a kouzla v jakémkoliv množství. Nevidím ovšem důvod, proč strhávat % za věk nebo něco podobnýho. Může se na to dívat kdokoliv bude chtít, ať je mu 10, 20 nebo 50...záleží na zájmu.

Reklama

Reklama