Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Můj drahý Sly. Vysvětli mi prosím co vidíš na ženě, která je sice "oběť" podvedená svým manželem, ale sama by mu evidentně neváhala provést ještě dřív to samé. Potom i když tě má po svém boku dá přednost sladkým řečem a přízvuku, i když je na první pohled jasné že vycházejí z úst úplného blbečka. A ano když už jsou všichni ostatní muži, co jsou po ruce mrtví nebo zasypaní tunou kamení, tak se do tebe "zamiluje". No pro tvé vlastní dobro vám přeju ať tato láska nevydrží dlouho. A Sly, ale to jen tak mezi námi, nikdy si už více nezačínej s herečkou, které to naprosto natřeš i po té herecké stránce. Jo a hodnocení filmu? Nic extra, ale dívat se na to dalo. Sly si zahrál to svoje, zatímco Madeleine Stoweová hrála ještě mnohem víc než to co by měla a to její někdy až nevkusně trapné přehrávání bylo jednoznačně na škodu celému filmu, ale za to už kritizujme jen a pouze režísera, protože jak všichni dobře víme ona, pokud dostané správné instrukce tak hrát umí! ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Tupej film. Kdyby tvůrci do scénáře nepřimíchali ty neuvěřitelně stupidní komické pasáže a přidali nějakou tu aki, tak by z toho mohl být slušný akčňák. Teď je to jenom nechutný mišmaš příšerných a nevhodně situovaných vtipů bez jákékoliv akce, co připomíná lacinou italskou telenovelu a skrz na skrz je úplně o ničem. Slye se sice snaží propašovat sem tam nějakou akční hlášku, ale aťse snaží sebevíc, tak do takovýhlech rolí se absolutně nehodí a je jen dalším hřebíkem do rakve už tak podělaného filmu. Slabá jedna hvězdička. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se S.Stallone a krásnou M.Stowe ,která jako dcera mafiána je dána na výchovu k cizým rodičům a po smrti svého pravého otce Angela jí vyhledá bodyguard Frankie a začíná jejich soužití až dojde k jejich vzájemné lásce. Vše tohle skýtá řadu vtipných momentů. Ale přece jenom je to jen průměr. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

No nevim... Stalone je u me herec vsech hercu, ale tohle jsem nejak nepochopil... Nejde vubec o to ze by to mel byt akcni film, ale spise o to ze tento film jako celek je beznadejny podprumer a ani herecke obsazeni to nezachrani... U filmu kde Sly hraje mam tendenci vzdy trochu pridat na hodnoceni ale tendokrat to neudelam a vic nez ty dve hvezdy si to urcite nezaslouzi... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bodyguard Sylvester Stalone už léta dohlíží na život Madeleine Stowe, která nemá tušení, že je dcerou mafiána Anthony Quinna. Teprve po smrti otce se dívka dozvídá pravdu, navíc jí usiluje o život několik profesionálních zabijáků. Tak tohle se tedy hodně nepovedlo a spatlaný scénář zachraňuje pouze obstojně hrající Madeleine Stowe. Jinak je to zoufalý film. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno