Reklama

Reklama

Death Race 2000

  • Česko Cesta gladiátorů 2000 (více)
Trailer

Prezident spojených států s diktátorskými sklony si udržuje popularitu každoročním pořádáním brutálního automobilového závodu, během něhož je povoleno likvidovat chodce. Death Race je celonárodní událostí, auta jsou legračně vyparáděna a vyšperkována různými zbraněmi a jejich posádky mají rovněž hodně bizarní vizáž. Najdeme tady třeba Kleopatru a Nera nebo pár v uniformách wehrmachtu a hlavně pak dva největší favority závodu - Frankensteina (David Carradine) a svalnatého kovboje Machine Gun Joa Viturba (Sylvester Stallone), přičemž oba mají samozřejmě náležitě sexy vyhlížející navigátorky, s nimiž si to rozdávají večer v hotelových pokojích. (SPI International / Omega Publishing Group)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:02

Související novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama