Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. The abyss (07:50) ,2. American anthem (05:58) ,3. Blown away (07:17) ,4. Clean slate (01:13) ,5. Cop and a half (01:28) ,6. Critical condition (02:30) ,7. Dutch (04:38) ,8. Fandango (04:34) ,9. Fools rush in (02:54) ,10. Grumpy old men (02:20) ,11. No mercy (02:12) ,12. Outragious fortune (01:36) ,13. Overboard (03:23) ,14. Predator (03:26) ,15. Ricochet (01:19) ,16. Romancing the stone (05:19) ,17. Sgt. Bilko (02:13) ,18. Shattered (02:52) ,19. Stop! Or my mom will shoot (03:42) ,20. Super Mario Bros. (04:09) ,21. Young guns II (02:45) ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

tenhle film mám rád...i s odstupem mě baví...je to svižné a vtipné...proč na to všichni nadávají? ... protože se jejich chlapácký hrdina pustil do komediální a sebeironické polohy ( sedí mu daleko víc než Schwarzennegerovi, Stallone má komediální talent )...nebo proto, že v dětství na to skočili a expost se za to stydí? :) ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

"pravdepodobne najhorsi film v celom nasom solarnom systeme, vratane filmov od mimozemstanov ktore este nikdo nevidel. cervik by dokazal napisat lepsi scenar. v niektorych krajinach, v cine myslim, film vysielaju raz do tyzdna v statnej televizii a porodovost sa vdaka tomu podarila zrazit na nulu. ak by ho vysielali dva razy do tyzdna, tak verim ze do 20 rokov by cina vyhynula."... takto sa o tejto komedii vyjadril sam SLY. ja by som to tak cerne nevidel, lebo su o dost horsie filmy a to vratane i nejakych kuskov na ktorych sa stallone podielal. hlavna zapletka nie je marna, ale okrem prvych troch vtipov s prichodom mamicky to nic dalsie neponuka, teda okrem recyklacie tych istych vtipov stale dokola. akcna zapletka nie je vtipna vobec, toboz zaujimava a len potvrdzuje fakt ze roger spottiswoode nedokaze rezirovat akciu (co potvrdil neskor svojou karierou). esteze si stallone uvedomil (asi potom co videl trzby svojich komedii) ze tadialto cesta nevedie a vratil sa k akcnym peckam... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nesdílím zdejší zděšení. Kdo jste měli někdy maminku nebo tchyni, která je docela fajn, ale leze vám na nervy, musíte tomuhle filmu přiznat jistou kvalitu. Především má pěkně napsaný scénář; k lepšímu vyznění by to chtělo vlastně jen lepšího herce, než je Sylvester Stallone. Ale i tak je třeba scéna se sebevrahem na římse okna neotřelá a opravdu vtipná. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na začátku to mělo náboj, tu správnou jiskru a dobrý humor a já se divil, proč to má tak nízké hodnocení (no dobře, popravdě ani nedivil, hodnocení na ČSFD je často zcestné) a pak jsem to pochopil. Zhruba 1/3 filmu je ta, kterou jsem teď popsal. Ale pak, po nástupu druhé třetiny a dál to úplně ztrácí dech. Ne postupně, ale najednou. Prostě jako když utne. Na začátku jsem uvažoval směrem ke čtyřem hvězdám, ale teď váhám mezi jednou či dvěma. Na druhou stranu, v porovnání s jinými filmy, kterým jsem dal jednu hvězdu je tohle ještě poklad. Ty dvě si zaslouží. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama