Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec Jan Novák už nevydržel napětí a prozradil Jiřině pravdu o Tomáškovi i plán s adopcí. Jiřině se ulevilo, že za Pepovými zájezdy do Kostelce nebylo nic vážnějšího, a zajela se tam s tchánem na Tomáška podívat. Oblíbila si ho na první pohled. Zato babička Kohoutková posmutněla vidinou odloučení od vnuka. Nejmladší syn Martin byl přijat za bubeníka do kapely, s níž zpívá Jana. Sblížení s Janou ovšem skončilo zničením zahrádky otce Jana… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

milos.bradik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento díl mne dorazil. Medvecká jako zpěvačka, která se při pomalé písničce svíjí jako při rokenrolu a Kenk v podání Ringo Čecha k tomu ta rvačka, která je kamuflovaná až to fakt bolí. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy, jedna za "jé vé cé" a druhá za "kurvoasier". Jinak tohle k popukání nebylo vůbec. Asi na stará kolena přestávám být chápavá, ale kdyby mi dítě udělalo z chatičky a malebné zahrádky takovou spoušť, tak se vážně neznám. Ten jejich přístup. Jako, že se to snad spraví a uklidí samo nebo co, a co jako. Asi proto mají mít lidé děti v mladém věku, protože ty starší rodiče by z něčeho takového málem klepla pepka (jako mě). ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návštěva tátovy chaty se Kaiserovi poněkud vymkne z rukou. Do vyšetřování tohoto incidentu se zapojí i dědeček Kemr, který si sice příliš nerozumí s moderní japonskou technikou, zato práci s rukavicemi zvládá bravurně. ()

Reklama

Reklama