Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Psema 

všechny recenze uživatele

Cca 50 procent s tím, že retardovaný Jake začne po půlhodině silně iritovat, což díky bohu bohatě vyrovnávají "vostřič" Trejo, rozjíždění kravských vnitřností (přesně na hraně mezi WTF a OTT) a proklatě mladá a sexy Marley Shelton. K tomu je třeba uznat, že několik vtipů střílí po bránici velmi přesně a byť je to v závěru trochu nuda, oněch krátkých 80 minut utíká bez závratných nároků poměrně rychle. Kdo si užil některý z DVD spin-offů k Prcičkám (především Beta House), neměl by mít s Bubliňákem problém. I když se pořád jedná o film, který buď překousnete, anebo po dvaceti minutách znechuceně vypnete. ()

deepend 

všechny recenze uživatele

Bubliňák je hodně ujetá komedie o klukovi, který se narodil bez imunity a proto musí žít v bublině, jenže pak se zamiluje a .......Asi je jasné jak to skončí. Bubliňák není žádné veledílo, ale "jen" příjemná komedie,v hlavní roli úžasný Jake Gyllenhall. Jo a taky se mi líbily narážky na Freaks a Absolventa. ()

Reklama

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Asi třikrát jsem viděla tuhle tak trochu "poťouchlou" romantickou komedii a musím říct, že je to až tak pitomé, tak nesnesitelně uhozené, že mě to baví. Vlastně hned několikrát jsem se pořádně zasmála. Není to vrcholné dílo, ale koukatelné to je, akorát konec mě trošku naštval, ne proto, že bych chtěla, aby to dopadlo špatně (to by nebyla správná pohádka), ale proto, že má tak rychlý spád, taková absurdita - matka chrání syna roky před špínou světa, holky z okolí nazývá kurvičkami a to jen proto, že se o něj bojí. A co on nato? Miluju tě, mami... ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Může na světě být ještě více roztomilejší a bláznivější film než Bubble Boy? Ráda bych věřila, že ano. Je to tak hezky naivní, a pozitivně komediální, ale zato tak hrozně originální film, že se nenechat vtáhnout, by byla opravdu škoda. Mladý Jake Gyllenhaal na tuto roli sedí jako p*del na hrnec a když přijde na soundtrack, lepší jak v mnoha vysoko-rozpočtových filmech. Vím, že bych se měla stydět, když řeknu že mám pro tenhle film slabost, ale not really. - "Hi, it's my first day out in the world." ()

Kraliczech 

všechny recenze uživatele

Už se budu s mými komentáři opakovat, ale tenhle film mě pobavil a zase, mám filmy, které mi z hlavy vyplujou hned u titulků, ale tenhle film si fakt pamatuju a nespletu si ho a zároveň se na něj přesto kouknu rád znova. Občas trochu ujede špatnej vtípek nebo trochu přehnaný hraní, ale na to se u takovýhle filmů nehraje a příjemní herci s milym příběhem to ospravedlňí - 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama