Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda potenciálu, pretože téma klonovania je vo filmoch väčšinou veľmi vďačná, dokonca som sa na to tešil aj kvôli Michaelovi Rookerovi, ktorý ma kedysi prvý raz prekvapil ešte v niekdajšom Slyovom trháku Cliffhanger. Žiaľ, sme v období JCVDho dna, takže absolútne nevyužitý potenciál jednak čo sa týka pohybových schopností Van Damma a jednak celkom zaujímavej naháňačky s časom, nakoľko pointa dostihnúť vraha skôr, ako sa jeho replikant zmení na to isté, bola zaujímavá aj v čase vzniku filmu aj teraz. Škoda premrhaného potenciálu. ()

carly 

všechny recenze uživatele

bolo obdobie, keď som JCVD žrala. potom som zo záľuby pre béčkové akčné filmy s belgickým svalovcom trochu vyrástla, ale tento sa mi páčil. jean si tu zas raz strihol dvojrolu, ale tentoraz sa mi zápletka aj príbeh zdali zaujímavé. hlavne vzťah medzi policajtom a replikantom. bolo to síce trochu pritiahnuté za vlasy, ale ako oddychovka na sobotnú noc je to úplne ideálne ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bože !! To bylo tvoje poprvé ?? Proč jsi něco neřekl ??" ;) Ta poměrně podařená pasáž se šlápotou mě nutí znovu parafrázovat a zeptat se Ringa Lama na totéž.. Protože soudit jeho schopnosti jen na základě téhle zhovadilosti, která však místy opravdu dost baví, byť naprosto mimo původní cíle tvůrců, nevěřil bych, že tenhle hongkongský režisér vůbec kdy předtím stál "za kamerou".. Ale možná bychom měli brát Replikanta jen jako jeden z jeho pověstných vtípků, ačkoliv dost nepovedený !! Na druhou stranu upocený Les Weldon mu tím scénářem spolu s až (tragi)komickým Van Dammem v jeho další dvojroli v řadě práci hodně ztížili.. ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sranda vidět Van Damma v roli retardovaného genetického klona. To je na tomhle filmu asi to nejzajímavější. Zbytek už je céčkovina se scénáristickým hovnem. Jean Clauda mám rád, ale tohle je moc. Díky tomu přihlouplému konci uvažuju i o odpadu, ale nechám to na té jedné hvězdě. // Po roce měním na odpad. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Guy Zerafa : 1. "Taking Charge" - Performed by Image Cathedral ,2. "Run" - Performed by Shine ,3. "Absorb" - Performed by Station Victoria ,4. "Rock-A-Bye-Baby" - Performed by Daniel Seguin ,5. "Country City Slicker" - Performed by Smak Dabb ,6. "Kyrie" - Performed by Laurel MacDonald ,7. "Take A Look" - Performed by Infinite ,8. "Sunset Beach" - Performed by Winter ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno