Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy Ryan Phillippe patřil mezi velké naděje Hollywoodu. Nevím co se s tím klukem stalo, jestli mu nechodili kvalitní nabídky, nebo se rozhodl jít svou cestou, ale jeho dualita výběru scénářů (crash X chaos apod.) je obdivuhodná. Nebojí se risknout své jméno v průměrném filmu, ale také se dokáže dostat do opravdu strhujících dramat. Snad se v budoucnosti bude rozhodovat jen pro filmy jako byli Nebezpečné známosti nebo Crash. Wesley Snipes naopak svou cestu našel a jde po vyšlapaných stopách několika dalších podobných herců jako je Steven Seagal nebo van Damme. Jeho cesta do propadliště filmových dějin a pouze béčkové a televizní produkci je prakticky nevyhnutelná. Poslední z trojce je Jason Statham, který to stíhá na všechny strany, ale jedno je jisté, a to že skáče po hlavě do čehokoliv co ho zaujme. Jen čas ukáže kam jeho hvězda vystoupá. Bohužel Chaos je jeden z filmů, v kterých je hodně chyb a jeden dva zvraty v celém ději nezachrání sterilní zábavu od šedého průměru. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Ryan Phillippe, Jason Statham, Wesley Snipes, akce, děj, dobrá hudba, povedená kamera -místy kolístavé tompo/// Tak tohle na mě působilo více jako kvalitní kriminálka, která by se neztratila ani před Kriminálkou Miami. Už vidím jak by z toho mohla být krásná série v tak nabitém obsazení. Dobře, troška fantazie přece neuškodí. A až v druhé řadě je to akční film. Jason Statham toho tolik nepředvede jako v jiných filmech a Wesley je trošku upozadněn. Do popředí se dostane Ryan Phillippe. A je to dobře, konečně si ho po dlouhé době užívám. Natassia Malthe a Keegan Connor Tracy potěší, i když se jen mihnou. Přesto že se to jmenuje Chaos, divák v ději bude mít docela přehled. Jen to co je na začátku zřejmé se ke konci změní, ale nebudu prozrazovat. Třeba si řeknete, že by vás to nenapadlo. Takže až na mírné kolísáni akce, kecání, akce, nic se neděje, kecání, akce je to povedený film./// Celkem 74%/// ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zajímavé obsazení, které toho moc nevytěžilo.. Jako Stathamovka ničím výjimečná, upadne spíše v zapomnění. Wesley Snipes v jednom z posledních filmů na který se dalo dívat, než si šel pobručet. Nestárnoucí Ryan Phillippe to držel nad hladinou asi nejvíce. Po pár týdnech matně vzpomínáte co vypíchnout z děje. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Typický americké, snaha o napínavu krimi drámu vôbec nevychádzala, film viazol najmä na detailoch, hlavní predstavitelia ktorý zosnovali geniálny plán geniálne vôbec nevyzerali a ani to nedokázali zahrať, Stathamovi možno ide postava ktorá ma charakter mašiny na zabíjanie ale toto veru nie, Snipes už tobôž. Najviac ma ale dostal Ryan Phillipe, chlapík ktorý vyzerá na 18 odhalil zložitú štruktúru premakaného plánu a to tam bol dokonca nováčik, navyše ani jeden z prítomných hercov nehral dobre, hrozne americké, naozaj nestojím o filmy tohto typu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jo jo, ono to fakt trochu pripomenia SPOJENCA, ale je to jednoznačne v inej lige. V podstate kvalitné krimibéčko, ktoré mohlo mať premyslenejší scenár (ale niektoré perly aj tak stoja za to). Napriek účasti Snipesa a Stathama sa nekoná žiadna poriadna bitka - ale z toho mála, čo tam bolo, je jasné, že režisér ani kameraman nemajú pre súboj cit. Niekoľko fajn naháňačiek udržiavalo tempo, na hercov sa dobre pozerá... Tak trochu netradičná buddy vyšetrovačka... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)

Reklama

Reklama