Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Po prvním shlédnutí jsme okamžitě pálil 4 hvězdičky a byl jsem se Stathamovým výkonem maximálně spokojen. Pocit z jeho výkonu po druhém shlédnutí sice zůstává, ale pokud objektivně zhodnotím celý film, musím jednu hvězdičku ubrat. Teorie chaosu je velice zajímavá, ale zdálo se mi, že zde to bylo znázorněno poněkud divně. Závěr samozř. velké překvapení, Wesley s přehledem roli zahrál, ale prostoru dostal na můj vkus málo a Ryanův výkon nic moc. Zkrátka jsem neměl po druhém shlédnutí tak pozitivní pocity jako po prvním, takže nyní dávám 65% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Ryan Phillippe, Jason Statham, Wesley Snipes, akce, děj, dobrá hudba, povedená kamera -místy kolístavé tompo/// Tak tohle na mě působilo více jako kvalitní kriminálka, která by se neztratila ani před Kriminálkou Miami. Už vidím jak by z toho mohla být krásná série v tak nabitém obsazení. Dobře, troška fantazie přece neuškodí. A až v druhé řadě je to akční film. Jason Statham toho tolik nepředvede jako v jiných filmech a Wesley je trošku upozadněn. Do popředí se dostane Ryan Phillippe. A je to dobře, konečně si ho po dlouhé době užívám. Natassia Malthe a Keegan Connor Tracy potěší, i když se jen mihnou. Přesto že se to jmenuje Chaos, divák v ději bude mít docela přehled. Jen to co je na začátku zřejmé se ke konci změní, ale nebudu prozrazovat. Třeba si řeknete, že by vás to nenapadlo. Takže až na mírné kolísáni akce, kecání, akce, nic se neděje, kecání, akce je to povedený film./// Celkem 74%/// ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Jo jo, ono to fakt trochu pripomenia SPOJENCA, ale je to jednoznačne v inej lige. V podstate kvalitné krimibéčko, ktoré mohlo mať premyslenejší scenár (ale niektoré perly aj tak stoja za to). Napriek účasti Snipesa a Stathama sa nekoná žiadna poriadna bitka - ale z toho mála, čo tam bolo, je jasné, že režisér ani kameraman nemajú pre súboj cit. Niekoľko fajn naháňačiek udržiavalo tempo, na hercov sa dobre pozerá... Tak trochu netradičná buddy vyšetrovačka... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt chaos film vernej svymu nazvu na zacatku je neco nastaveno a plesk prijde zvrat dej se vyviji urcitym smerem a je tu dalsi zvrat ok uz se v tom trochu orientuju a je tu zase zvrat bezva stripky chaosu uz do sebe zacinaji zapadat a dava to urcitou logiku aby na konci prisel finalni zvrat kterej to cely postavi na hlavu no proste chaos ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Typický americké, snaha o napínavu krimi drámu vôbec nevychádzala, film viazol najmä na detailoch, hlavní predstavitelia ktorý zosnovali geniálny plán geniálne vôbec nevyzerali a ani to nedokázali zahrať, Stathamovi možno ide postava ktorá ma charakter mašiny na zabíjanie ale toto veru nie, Snipes už tobôž. Najviac ma ale dostal Ryan Phillipe, chlapík ktorý vyzerá na 18 odhalil zložitú štruktúru premakaného plánu a to tam bol dokonca nováčik, navyše ani jeden z prítomných hercov nehral dobre, hrozne americké, naozaj nestojím o filmy tohto typu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)

Reklama

Reklama