Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zajímavé obsazení, které toho moc nevytěžilo.. Jako Stathamovka ničím výjimečná, upadne spíše v zapomnění. Wesley Snipes v jednom z posledních filmů na který se dalo dívat, než si šel pobručet. Nestárnoucí Ryan Phillippe to držel nad hladinou asi nejvíce. Po pár týdnech matně vzpomínáte co vypíchnout z děje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to vyzera, ze budeme sledovat vyjednavanie policajta Stathama vs. zlodeja Snipesa v style filmov Inside Man a podobne. Lenze po nahlom uteku Snipesa z banky nas caka este mnoho zvratov a ani k ocakavanemu stretu Snipes-Statham nakoniec nedôjde. Trochu to vynahradi slusny suboj Snipes vs.Phillippe. Len skoda, ze ja taky kratky. Prekvapivo tu ma najviac priestoru Ryan Phillippe, ktory dokazuje, ze nie je len hviezdicka teenagerskych filmov, ale je dokonale uveritelny aj ako drsny akcny hrdina. Vzhladom na rozpocet si tvorcovia nemohli dovolit vela akcnych scen, ale podla mna je ich tak akurat. Dockame sa nahanacky, prestrelky, bitiek a aj par pôsobivých vybuchov. Proste z kazdeho rosku trosku. Ich prevedenie mi pripada old schoolovo prehladne. Takze som spokojny. No a akcne sceny su vyplnene putavou vyplnou so zaujimavymi zvratmi, ktore mi perfektne sadli, takze ani na chvilu som sa nenudil. Trochu ma mrzi len to, ze Snipes dostal prilis malo priestoru. 7/10. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Jo jo, ono to fakt trochu pripomenia SPOJENCA, ale je to jednoznačne v inej lige. V podstate kvalitné krimibéčko, ktoré mohlo mať premyslenejší scenár (ale niektoré perly aj tak stoja za to). Napriek účasti Snipesa a Stathama sa nekoná žiadna poriadna bitka - ale z toho mála, čo tam bolo, je jasné, že režisér ani kameraman nemajú pre súboj cit. Niekoľko fajn naháňačiek udržiavalo tempo, na hercov sa dobre pozerá... Tak trochu netradičná buddy vyšetrovačka... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Po prvním shlédnutí jsme okamžitě pálil 4 hvězdičky a byl jsem se Stathamovým výkonem maximálně spokojen. Pocit z jeho výkonu po druhém shlédnutí sice zůstává, ale pokud objektivně zhodnotím celý film, musím jednu hvězdičku ubrat. Teorie chaosu je velice zajímavá, ale zdálo se mi, že zde to bylo znázorněno poněkud divně. Závěr samozř. velké překvapení, Wesley s přehledem roli zahrál, ale prostoru dostal na můj vkus málo a Ryanův výkon nic moc. Zkrátka jsem neměl po druhém shlédnutí tak pozitivní pocity jako po prvním, takže nyní dávám 65% ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nemám sice úplně čisté svědomí, když dávám trojku, ale Statham působí sympaticky a má pěkný kvartýr u jezera a zápletka je dostatečně komplikovaná, aby nenudila. Jinak je to spíš nepříliš pěkně upravené béčko s podle mého názoru nepovedeným castingem a s vyššími ambicemi, než se podařilo naplnit. Ale není to úplná hrůza, těch 60 % si celkem zaslouží. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)

Reklama

Reklama