Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje otravnější dětský herec než byl, v roce 2002, Mike Weinberg? Tahle série se dočkala 2 dobrých dílů. Rodinná vánoční komedie plná pitomých dospělých a pastiček. Jenže krávu je potřeba dojit, dokud něco dává. Takže vznikla trojka....čtyřka...pět...no nic, já jsem zatím jen u čtyřky. A ta je skoro nekoukatelná. Joanna Going je sice hezká ženská a má skvělej dům, ale to je jako hledat pozitiva na rakovině. Nejsou pasti, není humor, nejsou legendární padouchové, není nic. Jen závěrečný titulky. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá pitomost "okořeněná" "herectvím" Frenche Stewarta, kterému jeho přitrtoublý škleb zůstal od roku 1996, kdy točit stupiditu s názvem Takoví normální mimozemšťané. Cokoli dalšího psát k tomutu patolízaství je naprosto zbytečně. Hodnocení odpad je vše, co potřebujete znát před tím, než se dotknete dálkového ovladače od vašeho televizoru. ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

ok... povedzme si 10 vecí, ktoré tento film pohnojil na plnej čiare. 1. Kevin tu má 8 rokov, kým v druhom filme mal 10, a je to pokračovanie druhého filmu - FAIL! FAIL! FAIL! FAIL! 2. Príbeh je tak priehľadný, že 5 ročné decko by dokázalo napísať lepší scenár 3. Marv je priam urážkou Daniela Sterna, ktorý ho hral v prvých dvoch filmoch 4. Herec, ktorý hrá Kevina nemá nič z osobnosti Culkina (čo by mi možno nevadilo tak moc) a je tak neskutočne neskutočne neskutočne otravný, že máte chuť ho vyraziť z filmu 5. Všetky postavy sú tu nudné stereotypy 6. Vôbec to nie je Sám Doma, keď otec a jeho súčasná priateľka sú večer doma... a sú len miesta, kedy je Kevin doma sám. Prečo je tam teda Sám Doma? Lebo je to neskutočne hrozný film!!! 7. Je to ab absurdum, ktorému neuveria ani malé deti. kli 8. Nič v tomto filme nedáva logiku, nič nie je zaujímavé, nič nie je originálne... je to len klišé na klišé a klišé na klišé... nič to nedá, o nič neobohatí 9. katastrofálne herecké výkony 10. Ono to skutočne existuje a nemá to nikoho z pôvodných dvoch filmov (dokonca ani autora Johna Hughesa)... nechápem kto to schválil. OTRAS! OTRAS! OTRAS! V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 7. mieste ()

rsimonyi odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Co to bylo? Kevinovo rodiče rozvedení … no fuj a Kevin - kde ho vyhrabali. Blbina, která neměla vzniknout. Myslel jsem, žeby se mohl vrátit třeba starší Kevin (samozřejmě Culkin) a spolu s Alexem z trojky se utkat zase s pravým Marvem a Harrym (Joe Pesci a Daniel Stern). To by zase mohlo sérii vzkřísit, ale tohlo jí stáhlo na dno. Škoda ()

Shadowrat

všechny recenze uživatele

Ne. Ne. Ne. A ještě jednou ne! Nechápu to! Pokud byla pohnutka tvůrců: "Pojďme natočit první díl znovu a hůře," tak se jim to povedlo. Tohle nemá hlavu ani patu. Počínaje nesmyslným a nefunkčním odkazováním na první díl, přes zlikvidování myšlenky, že dítě je schopné svépomocí uchránit svůj dům (tady dostane dálkové ovládání k další velké hračce) až ke kameře, která taky nefunguje. Hrůza! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)
  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)

Reklama

Reklama