Reklama

Reklama

Yeopgijeogin geunyeo

  • Jižní Korea 엽기적인 그녀 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Během čekání na metro si hlavní hrdina, introvertní mamlas Gyeon-woo, nemůže nevšimnout jisté vlasaté postavy „lehce“ přiopilé dívky, která se až nebezpečně vratce potácí na hraně kolejiště. Gyeon-woo se rozhodne vsadit na jistotu a pro klid duše ji strhnout kousek stranou. To ovšem netuší, že si tímto jediným činem právě pořádně zkomplikoval život: mírně řečeno, atypicky temperamentní děvče se s ním po několika dnech zkontaktuje a naváže s ním přátelství, které Gyeon-woovi dokonale zpřehází celou jeho dosavadní poklidnou existenci.

Snad nejmilovanější a nejvyzdvihovanější počin právě probíhajícího boomu jihokorejské kinematografie vychází z autobiografických příběhů, které na internetu uveřejňoval Ho-sik Kim, jenž na stejné téma napsal i knihu. Filmová adaptace je oslavována jak diváky, tak porotami filmových festivalů (vítězství na přehlídkách Fant-Asia, Grand Bell nebo Hochi Film Awards) a v současné době se připravuje i její americký remake. (kiddo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (451)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi přesně v pravý čas kápnul do noty. Pro někoho možná trochu moc dlouhý, ale přes drobné nedostatky (mnohokrát zmiňovaná scéna v zábavním parku) rozhodně krásný příběh, který je po všech těch hollywoodských nablýskaných a poněkud umělých romantických komediích neuvěřitelně osvěžující. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta DC (137 minut) verze: Hodnocení a nadšené komentáře zde + hodnocení na IMDb mě přivedlo k této korejské lovestory. Bohužel musím říct, že mi tento snímek přijde hodně nadhodnocený. Většinu z té stopáže jsem protrpěl, několikrát během filmu jsem si řekl: "Teď kdyby to skončilo, bylo by to fajn." a pořád ten film hrál dál… Nevím, ale tohle mi nepadlo do noty. Přiznávám, některé scény v sobě měly jistou "magii" (předání růže ve třídě), ale bohužel, když na tento film budu vzpomínat, tak se mi vybaví většinou jen ty nudné scény. Zřejmě korejské filmy opravdu nebudou můj šálek kakaa. Prostě My Sassy Girl je film, který u mě má podnadpis SPOILER!!! aneb poslouchat svou matku se vyplácí, pak by si chlapec ušetřil dva roky čekání… KONEC SPOILERU! Možná jsem jen moc velký cynik nebo možná jsem už více "američtější" divák, ale dnes jen za tři. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jae-young Kwak .. I. Krásný film, který je zbytečně plný rušivých, předvídatelných a až nevěrohodných momentů. Teenagerské vtípky baví (dokud se nezačnou opakovat) a rozehraný příběh je zajímavý. Slabší je to jednak u chování jinak velmi krásné slečny a dále zejména trapná scéna s vojákem v zábavním parku .. tomu se prostě nedá uvěřit a tyto scénáristické „tupé chvilky“ skutečně velmi rušily a neseděli mi tam. Ostatně, takovou drzou dívku bych tak dlouho rozhodně nedobýval! Dle mého názoru by si už samotný film zasloužil trochu prostříhat, aby sahal výše, k pomyslné dokonalosti. Proto si nedovedu představit, že Director's cut verze je ještě o nějakých 14 minut delší. Tohle byl jeden z mých prvních jihokorejských romantických filmů a ač je tady mnohými považován za ten nejlepší, musím otevřeně říct, že není a hned tři následující jihokorejské romantické snímky, které jsem si poté dal byli skutečně zajímavější, dojemnější .. jednoduše lepší! 75%. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Rovnako, ako nemajú zážitky uverejňované cez internet, z ktorých údajne film vychádza, svojich dramaturgov starajúcich sa o primeraný zostrih a skrátenie slovnej vaty, nemá ho ani "Moje drzé dievča". Nie všetko, čo sa vo vzťahu udeje, stojí totiž za zaznamenanie, nech by to bolo akokoľvek uletené, bláznivé či náhodne krásne. Divák sa tak dozvie všelilenčo, no po takej hodine a pol sa jedna fantastická zaľúbeno podivná epizóda strieda s druhou, až sa stávajú miestami podobne fádnymi ako vzrušujúce víkendové žúrky s partiou kamošov. Vždy rovnako bláznivé, vždy rovnaké. Nezriedka prekladané vetami typu: "Ty brďo, TOTO, keby si napísal, to by bola iná kniha!". No bola by. Asi taká ako tento film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná romantická komedie, která je ovšem opravdu nevkusně dlouhá. Někdo může říct, že by se tím omezila brilatní vyváženost filmu a podobný blbosti, ale mě přišla například scéna s dezertérem v zábavním parku uplně zbytečná. Jinak se mi to ale líbilo hodně a hlavní představitelé jsou moc sympatičtí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Film je natočen podle skutečné události. (Kulmon)

Související novinky

Reklama

Reklama