Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenabízí nic moc originálního, žádný překvapivý dějový zvrat, žádný žánrový mezník ani inovaci, zkrátka nic, proč by tímto filmem měli ztrácet čas abonenti Klubu náročného diváka. Je to jen příjemně úsměvná a stoprocentně romantická pohodovka s kouzelnou osmdesátkovou atmosférou, řadou vtípků, narážek a odkazů na onu dobu, sympatickou Drew, která tu dotahuje k dokonalosti roli naivního roztomilého diblíka a tady nečekaně sympatickým a občas vtipným Sandlerem, jehož depresivní variace Madoninna hitu Holiday mě pobavila stejně jako zuřivé podání Love Stinks The J. Geils Bandu. Bavil jsem se, užil si pohodu i romantiku, zavzpomínal na dávné hity. Zkrátka příjemná oddechovka, která nezklamala.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ve kterém nám Adam Sandler opět dokazuje, že umí být velice vtipný a že je přímo rozeným komikem. A v tomto filmu mu navíc zdatně sekunduje Drew Barrymore. A do toho všeho je v tomto filmu i vidění další z mnoha zajímavých hereckých kreací Stevea Buscemiho, kdy si tentokrát zahrál vedlejší postavu opilého svatebního hosta. Takže herecká jména rozhodně nejsou neznámá, co by mnozí režiséři za tato jména dali. A musím konstatovat, že tenhle film zase tak špatný není. Naopak, nabízí zajímavý nápad a po dějové stránce takřka vůbec nenudí. A ten efektní závěr v letadle, to je jedna velká jízda, kdy jsem se smál nepřetržitě celou dobu. Navíc zde měl vtipné cameo zpěvák Billy Idol. Takže tohle je film, který má co nabídnout, a který mne jako člověka, který se snaží nejčastěji vyhledávat právě filmy komediálního žánru, velice zaujal, a u kterého jsem se nejednou nahlas zasmál. A to jsem měl původně v plánu se na tenhle film nepodívat, a to, že jsem to viděl, byla jen náhoda, ale jsem tomu rád, protože bych se připravil o vtipný a zajímavý filmový zážitek. Já jsem prostě s touto romantickou komedií spokojený a nevidím důvod, proč sahat k nízkým hodnocením, když ten film splnil hlavní účel, a to sice, že mě dokázal rozesmát. Takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Docela milá romantická komedie s jasným záměrem - že ne vždycky plánovaná svatba a dlouhodobá láska vydrží i dál. Adam Sandler je tu ohromně vtipnej, nejen jak vypadá, ale jak se šíleně chová. Sice je to docela zábavně natočené, ale dabing byl naprosto šílenej, taky některé scény byly skoro trapné a přišlo mi to docela dlouhé... No jen tak tak... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim, co proti tomu vsichni maj. Jasne, neni to buhvijakej film, ale jako ramnticka komedie to funguje na vybornou. Drew je spravne roztomila, Sandler spravnej sympatak a chemie mezi nima funguje. Pribeh je sice predvidatelnej, ale vyplnujou ho fajnovy pisnicky a sem tam i nakej ten fajn forek, takze tech 90 minut utece jako nic. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Rebierka, rebierka, samé rebierka! Prečo nejedia ryby?“ V PIESNI PRE NEVESTU vytvorili Adam sandler zdatný a vtipný párik s Drew Barrymore, snímka však postráda výraznejšiu atmosféru, vtipnejšie dialógy, lepšie/výraznejšie podporné figúrky atď. Plusom sú slávne pesničky, opilec Steve Buscemi a niekoľko vydarených scén (Mutanti od stola č. 9). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama