Reklama

Reklama

Žádné boží zprávy

  • Španělsko Sin noticias de Dios (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film režiséra Agustina Díaze Yanese převádí odvěký příběh o souboji Nebe a Pekla do současného světa, a to s velkou nadsázkou. Na Zemi se mluví španělsky, v Nebi, které má podobu Paříže 30. let, francouzsky a v Pekle anglicky Obojí jsou instituce s vlastním manažerským systémem a pochopitelnou rivalitou. Poslední dobou ale Nebe výrazně prohrává, zatímco Peklo začíná mít potíže s prostorem. Když už jsou manažeři Nebe na pokraji rezignace, matka Manyho Chavese, boxera s bouřlivou minulostí, je žádá, aby zkusili zachránit duši jejího syna - manažeři Nebe to vezmou jako poslední příležitost a vysílají na Zem jednoho ze svých nejschopnějších andělů, Lolu Nevado (Victoria Abril). Kvůli rovnováze sil dobra a zla posílá Peklo zkušenou agentku Carmen Ramos (Penélope Cruz). Začíná boj o Manyho duši... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad soupeření nebe a pekla coby odlišných manažerských filozofií, zajímavé formální zpracování (nebe - nóbl Francie, peklo - drsná Emerika), bohužel to chtělo ještě lépe propracovat příběh. A taky titulky na českém vydání DVD, to, co SPI vydali, je hnus, ze kterýho se mi množstvím hrubých gramatických chyb a jazykových nepřesností fakt nedělalo dobře... ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Ke třem hvězdičkám ale moc nechybělo. Vizuální odlišení Nebe a Pekla je opravdu povedené, z hereckých výkonů mne docela zaujal Gael Garcia Bernal, jenž zastupoval Peklo. Zajímavý nápad, ale trochu horší zpracování. Škoda, potenciál byl. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si říkal, co ostatní herečtí kolegové na Penélope vidí. Takže jsem došel k názoru, že musí mít nějaký sex appeal, který muže opravdu přitahuje. A musím uznat, že v tomto filmu byla opravdu dost sexy. Jinak film nebyl špatný, ale žádného super závěru jsem se nedočkal, takže film ve stylu Heaven vs. Hell hodnotím pouze podprůměrnou známkou. Na toto téma jsou prostě lepší filmy. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mlhavé povědomí o ději jsem měl, přesto doporučuji přečíst si pečlivě "info distributora" - diváka to lépe hodí do obrazu. Jinak soupeření nebe a pekla o jednu zdánlivě nepodstatnou duši v přísně civilních podmínkách není špatný nápad, v závěru bych ale přeci jen čekal trochu více entuziasmu a lépe využitou stopáž. 60% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"UŽ MĚ TO ZAČÍNÁ SRÁT, JAK TU FURT DOSTÁVÁM PŘES DRŽKU!" No jéééje, schytává to mezi smrtelníkama moje sexy Penelopička pěkně, jen co je pravda. Ovšem tuhle ďábelsky svůdnou a uhrančivou pekelnou agentku jen tak něco nezastaví, a tak běží vstříc nevyhnutelnému vítězství nad fádní a obyčejnou agentkou nebes v boji o duši jednoho bezvýznamného boxera. I když nakonec je možná vše jinak.... Podle hodnocení tady se jedná o průměrnou záležitost, já se však bavil královsky a hlavně Penelopé je v tomto snímku k sežrání. A vůbec celá ta stylizace a obsazení je fajn. Tak pekelné království, pokud si to za své hříchy zasloužím, víte koho pro mě poslat. A za tuto scénu v které zazní můj oblíbený song z dětství jsem dokonce chvíli uvažoval, že to napálím za plný počet :-) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Vecny souboj mezi Nebem a Peklem o lidske duse bude i vecnym nametem filmovych tvurcu, kteri se tentokrat ve spanelske verzi s mezinarodne znamym obsazenim pokouseji zaujmout duelem dvou dam o dusi jednoho bezvyznameho boxera, ktery by ale mohl vyznamne narusit rovnovahu. Vice mene prumer vyzdvihuje herecka sebranka. 55% ()

asentra 

všechny recenze uživatele

Hodně originální film, trochu komedie, trocha psychologie. Odvěké soupeření nebe s peklem, to zná každý, ale můžou spolu tyhle dvě instituce spolupracovat? Jistě, pokud se v pekle chystá povstání a zrada. Excelentní Victoria Abril jako anděl i Penélope Cruz jako agentka pekla. Všechno je to jenom byznis, tak není divu, že finanční otázku pekla řeší bývalý tunelář, v každým okruhu pekla si můžete objednat středně propečený hamburger a hranolky, u pekelné brány hlídaj týpci s řetězy a psy a v pekle chtěj jít s dobou a instalovat do každé kanceláře klimatizaci:) ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

A to som si vzdy myslel, ze Spanieli su veseli, ale ak je toto podla nich komedia nechcem vidiet akoby natocili vojnovu dramu z koncentraku. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

naprosto frigidní snímek.. španělé buď nemají smysl pro humor, nebo neumějí točit komedie...tohle nebylo ani úsměvné, natož tak vtipné.. celé mi to připadalo jako studentský snímek, včetně mnnohých hereckých výkonů.. zejména drsná cruz byla nevěrohodná až trapná...film trpí značnou disporoporcí mezi formálním provedením (zajímavá kamera) a plytkým obsahem a navíc ironizjící námět v tomto podání vyznívá dosti uboze, svižná a ujetá crazy komedie by tomu seděla mnohém víc..tohle byla nůůůůůůda.. ()

Verunka84 

všechny recenze uživatele

Není to můj šálek kávy, přišlo mi to nudné a rozvleklé a tak dvě hvězdy jen za to, že je v tom Penelope sexy a že jí nadabovala Jana Musilová ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

hrozne zajimavej filmecek, ze kteryho mi bohuzel moc nezbylo v pameti... za prvni dojem hvezdy 4, ale nepamatuju si temer nic => hvezdy 3... ()

xander 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná komédia ktorá sa niekedy mení na triler a navyše je originálna. Za úspechom však stoja známe mená, Penelope Cruzová a Victoria Abrilová a vo vedľajších úlohách Gael Garcia Bernal a Fanny Ardantová. Je to príjemný film ktorý nieje nudný ale zábavný. ()

f1 

všechny recenze uživatele

Docela slušná kamera, perfektně "drsná" Penelope a vtipný Gael García + pár maličkostí. Hlavní motiv je velmi dobrý, ale chtělo by to domakat. Mě by spíš potěšilo, kdyby autoři šli spíše do crazy komedie. ()

prybka 

všechny recenze uživatele

Příběh filmu má vlastní, původní a nekonvenční logiku. Skvěle jsem se bavil, protože každý další obraz byl nečekaný, zajímavý a vzrušivě zábavný. ()

pallok 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie, nuda od začiatku do konca, o komédii sa dá iba snívať. Nebyť Pen a Vik bolo by to na odpad! ()

Reklama

Reklama