Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžeš si to pozrieť v slovníku. V base. Budeš mať čas.“ Komentár obsahuje spoilery. Paráda (ak necháme bokom CHORÝ slovenský preklad). Viac ako dvojhodinová dĺžka výborne napísanej snímke prospela, keďže na všetko (zvraty, veľa postáv, ešte viac akčných scén, ktoré dej posúvajú dopredu mohutnými skokmi a údermi) je čas. Jackie Chan je skvelý chlapík, ktorý na rozdiel od (relatívne) slávnejších amerických kolegov Schwarzeneggera, Willisa či Stallonea robí väčšinu akčných scén sám (kolujú neuveriteľné legendy o počte kostí, ktoré si počas desaťročí nakrúcaní zlomil). Navyše je veľký sympaťák. Tentokrát ale dostal vyrovnaných partnerov, resp. aspoň jedného, pretože hoci na začiatku má pod priateľským ale zároveň prísnym palcom celý tím špičkových mladých začiatočníkov, v ťažko zabudnuteľnej dlhej scéne „masakri“ sú VŠETCI doslova vyvraždení tlupou drzých ozbrojených deciek z vyššej vrstvy. Snímka sa rúti nezadržateľne dopredu, kombinujúc zdanlivo nekombinovateľné (opitá komédia, mrazivý triler o „Zle v deťoch“, bezstarostný akčniak) a nestíha nudiť. Palec hore, Jackie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pro Asii typicky trapná smršť přehnaných emocí v nesmírně efektním audiovizuálu, který svojí dravostí a celkovým provedením v mnoha momentech přišpendlí do sedačky. Jackie Chan dramatické role neumí, avšak snaha se mu upřít nedá. Ve většině případů je sice nevěrohodný, přesto mu však člověk musí chvílemi i fandit. Zápletka je standartně přitažená za vlasy a tak se zapamatovánihodnou stává nakonec pouze ta akce. Mistrovsky natočené choreografie soubojů - Chan se umí ohánět způsobem nevídaným a jako třešnička a dortu geniální scéna na policejní stanici. Film je někdy až příliš sentimentální a plný klišé, nicméně dá se to ustát. Nečekal jsem takhle kvalitní a moderně pojatý akční snímek. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jediné větší minus, které souvisí s tímto snímkem, je chyba stanice N@VA (tzn. s dílem samotným moc nemá co do činění), která jej vysílala v neskutečně debilním formátu, ve kterém byl pak mě jako divákovi prezentován. Značně ořezaných okrajů si prostě nešlo nevšimnout, a docela to bolelo - obzvláště když spolu mluvili dva protagonisté na opačných stranách záběru, a ani jednomu nebylo vidět do tváře. Objektivní hodnocení by pak vypadalo nejspíše následovně: velmi dobrý film, který si v ničem nezadá s hollywoodskými akčními peckami. Navíc mu nechybí nádech něčeho, co jsem měl naposledy možnost zažít při sledování Temného rytíře, a tím mám na mysli neskutečnou bezmoc hlavního hrdiny při pokusu o záchranu jeho blízkých v jednom z nejsilnějších momentů ve filmu. Celé je to totiž také jedno velké napínavé drama. Benny Chanovi skutečně tleskám, Jackie pak také mile překvapil, obzvláště po svých amerických eskapádách. Má to spád, je to hodně akční a vypilované, a nebýt několika málo hluchých momentů a možná dvouhodinové stopáže, bylo by hodnocení maximální. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Že ťamani umí akci jako málokterý národ, to se ví dávno, ale tentokrát jde víc o melodrama než akčňák a je tak docela uvěřitelné. Chanova téměř nonstop katarze v doprovodu ostatních šikovných šikmookých fešáků, co umí stejně zarytě kung fu jako emoce bolesti a utrpení, nosné kostře příběhu nijak neškodila, naopak jej oživila, zlidštila a posunula do reality. Čtvrtou hvězdu si zasluhují exotické scenérie a trošku jiná východoasijská produkce, co přinesla změnu, kterou prostě miluju. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělý návrat Jackieho Chana k žánru, který mu kdysi přinesl nehynoucí slávu. Prostředí Hong Kongu mu vždy slušelo nejvíce, ať si každý říká co chce. Nový díl se vyznačuje slušně pochmurnou atmosférou až depresivní. Na to jsme v těchto filmech nebývali zvyklí, přesto si myslím, že ani v nejmenším to ději neuškodilo. Prakticky je zde nejlepší zaporák ze všech filmů Police Story. Film rozhodně má co nabídnout a mě kupříkladu velmi potěšil. Nemám co vytknout. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno