Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém David Bordwell prohlásil, že se na něj podívá radši, než na Temného rytíře. (If I want an arch-criminal caper aiming for shock, emotional distress, and political comment, I’ll take Benny Chan’s New Police Story.) A to já se zase radši podívám na toho Temného rytíře. Zatímco tam řádí bláznivý šašek, tak tady je to parta dětí. Ale mají to promyšlené líp, než Jigsaw a Joker dohromady...! Hlavní problém je scénář, který je prostě slabý. Kdyby to byla komedie, tak bych přimhouřil oči, ale tohle je zamýšleno vážně... Celý film obsahuje množství prapodivných scén, například autobus, kuličková bomba, které působí samoúčelně. Ale na druhou stranu je mi hrozně sympatické, že Jacky Chan, ačkoliv už není žádný mladík, předvádí některé skvělé kousky, a v podstatě každá akce ve filmu je velmi povedená. Jen jí není tak moc, jak bych chtěl. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávno pryč jsou doby, kdy jméno Jackieho Chana znalo jen pár jedinců se zájmem o bojová umění, respektive filmy, kde se prováděla, ať byl příběh jakýkoliv. Jackie Chan se jako jeden z prvních proslavil (např. v Opilém mistrovi) a založil vlastní společnost. Po pokusu o jakéhosi chanovského Indiana Jonese zkusil pak i policejní příběhy, jež posléze začaly hongkongské kinematografii dominovat nad historickými. Právě řada Police Story si získala hodně fanoušků, a tak není divu, že po letech na ni Jackie Chan navázal. Vědom si toho, že stárne, hraje tentokrát stárnoucího policistu, který při jedné akci přijde o celé mužstvo a ještě se mu mladí zločinci vysmějí. Z alkoholového ročního opojení ho dostane až zvláštní mladík, díky němuž získá opět sebedůvěru a pokusí se o zločince znovu vyhledat a zneškodnit. Oproti dřívější dravé akci tentokrát přistupuje i trocha psychologie, ale není jí zase tolik. Žel ani akce mnoho není, a i když těch pár kousků vypadá dobře, pořád je to jen odvar. Obraz zde najdeme ve formátu 2,35:1, zvuk čínský i český dabing v Dolby Digital 5.1, čínská zvuková stopa je tu pak ještě jedna – v DTS. Titulky se nabízejí české. Když pomineme, že pod závěrečnými titulky filmu jako tradičně u Jackieho běží sestřih nepovedených scén (některé musely pěkně bolet), jako bonusy zde najdeme již jen trailer na tento film plus nějaké další na jiné disky distributora. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak mě film moc nejlépe nesedl. Čekal jsem akční pecku, kaskadérské kousky a prostě obvyklý standart s Jackiem Chanem. Tak se bohužel moc nestalo. Kaskadérských kousků zde bylo dost, akce celkem taky, ale moc mě nezaujala, film je zvláštní, jako drama mi to moc nesedlo, konec divnej. Jackie Chan zde hrál ale moc dobře, zahrál skvělý herecký výkon. To ale není vše, celá zápletka a příběh nebyly moc dobře vymyšleny. Proto film vidím tak na půl. 50% = *** ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno