Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Reklama

Euchrid odpad!

všechny recenze uživatele

No vida, co nám za lahůdky servíruje programová televizní produkce. Z odposlechu televize u kompu se stala naprosto regulerní fascinace tímto filmem. Takovou blbost jsem ani nečekal a vůbec jsem jenom zíral s otevřenou pusou. Snaha nám naservírovat polooblečené sexy herečky je tak samoúčelná až naprosto vyznívá do prázdna (hlavně proto,ž že to jsou takové krávy) a fakt nevím, co jiného by jako mohlo někoho donutit k tomu aby to viděl. Teda kromě protažení krku u nevěřícného kroucení hlavou celou hodinu a půl. A to ani nemluvím o láhudkách typu montáže, nebo muzikální výstupy v restauraci. Přitom herečky sexy jsou, zvlášt Christině to fakt sluší, tak proč jenom musí být celkový zažitek tak odpuzující, že je vám to vlastně jedno, netuším. Ale radši nezkoumat... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +dobré herecké obsazení, pár solidních hlášek "včera jsem měla jehněčí a dnes seru ovci" -jinak je to ale trapné a nedrží to pohromadě/// Spíše bláznivá roadmovie než romantická komedie. Kritika je celkem oprávněná, ovšem já budu mírnej a ohodnotím film tak jak si podle mě zaslouží. Upřímě, sem tam hudba jakž tak šla a kdo má rád tyto herce, tak si nejpíše film nenechá ujít. To vše ovšem nezabrání tomu, že to je jedna z nejslabších komedií v daném žánru, které byly za poslední roky k vidění./// Celkem 45%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

týý joo,tak málo sem teda nečekal.po shlédnutí televizní ukázky,jsem si myslel,že to bude klasická přiblblá romanťárna,o tom jako ona miluje jeho,on si bere jinou a pak si uvědomí že vlastně miluje ji:-)a jaký bylo moje překvapení,když na mě vylezla parádně vostrá komedie,která si nebere servítky a je plná dost dobrejch vtípků.já sdi nemůžu pomoct,ale nebudu zapírat,že jsem se fakt kolikrát pořádně zatlemil.jen mi je líto,jak je to zase hezky ztrhaný,zastánců bezproblémového humoru k vypnutí,je zde opět jako šafránu...klasika.já se bavil,to ovšem nemění nic na tom,že cameron diaz a christina applegate vás roztomile serou celý film:-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama