Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

otík 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních a zásadních filmů Stevena Seagala není překvapivě až zas tolik o bojovém umění, spíše o střílení. Seagal sice převede kupu svých tradičních kopů i úderů (tzn. rychlý sled rad a kupa mrtvých), ale hlavní slovo v cestě za pomstou za zabití kolegy policisty má brokovnice. Především záběr na odpadající nohu pod kolenem po přesném Seagalově výstřelu beru jako výborný nápad. William Forsythe jako maniak, který ví, že jeho dny jsou sečteny, podává odpudivě skvělý výkon, no a dalšího už ani není koho chválit, neboť v tomto filmu jde hlavně o Seagalovo mlácení a Forsythovo umírání. Oběma to celkem jde, tak proč nebýt spokojen. PS: Jen mě při pohledu na Seagala udivilo, že už v roce 1991 vlastně nepatřil k těm nejchudším a ta dnešní podoba byla tedy jen otázkou času. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tak tento film so Seagalom sa fakt celkom vydaril si myslim. Podľa mňa jeho najlepší film aký som videl spolu s Mužom so znakom smrti. Dokonca aj dej to malo aký taký. A jednoznačne najlepšia scéna z filmu je rvačka v bare. Hmm, vidím tu trofeje a boxerský rukavice, někdo tady boxuje?.....----ano ja......----a co mi udeláš?....trisk práásk 75% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal za svoju hereckú kariéru nenahral mnoho dobrých filmov . Je to bieda. On je viac športovcom a hudobníkom ako hercom s jeho mnohých brakov som zopár videl a keby som si mal vybrať jeho jediný a najlepší bola by to Nemilosrdná spravodlivosť . Nezaslúži si vysoké hodnotenie ale ako najlepšiemu filmu Seagala tri hviezdy darujem. Film je extrémne surový nehrá sa nanič . Extrémne násilie ,drogy, kruté bojové umenie, pomsta. Ako vždy je to osobné. A asi jediný film tohoto herca ktorý má parádne hustú a uveriteľnú atmosféru. Ale po pravde ako menšiemu sa mi to páčilo viac. Teraz mu to už tak nežeriem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V Seagalově nevyrovnané filmografii tenhle akční thriller působí velmi osvěžujícím dojmem a dokazuje, že když měl Seagal štěstí na režiséra, natočil zajímavý film, ve kterém exceluje v záporné roli William Forsythe. Samotný Seagal je zde ve vynikající formě, ale k dokonalosti má film daleko. Béčko zůstane béčkem. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama