foto

Nick Dimitri

  • nar. 27.12.1932 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Flipping
1996 American Yakuza 2 (TV film)
1993 Poslední akční hrdina
Pěsti cti
1991 Gangsteři
Nebezpečná hra na vojáky
Nemilosrdná spravedlnost
Studený jak kámen
1990 Akce Jackson 2 (TV film)
1989 Turner a Hooch
Zabij mě opět
Únos (TV film)
1986 Foxova léčka
Riskantní sázka
1984 V žáru velkoměsta
1983 Sudden Impact
1982 48 hodin
Můj oblíbený rok
Říkají mi Bruce
1981 Rozpoutané peklo
1980 Nahá bomba
Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
1978 Řidič
1977 Největší milovník
1976 Adios Amigo
Futureworld
No Way Back
Scorchy
1975 Death Journey
Zlé časy
1974 Black Samson
1973 Cleopatra Jones
Student Teachers, The
Sweet Jesus Preacher Man
That Man Bolt
The Norliss Tapes (TV film)
Šéf je mrtvý
1970 Molly Maguires
1967 Chladnokrevně
The Ambushers
The Reluctant Astronaut
1966 Murderers' Row
1965 Harlow
1964 Vlak
1963 Island of Love
Palm Springs Weekend
1962 Kid Galahad
1959 Li'l Abner

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rovnováha (S03E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zrození (S07E23)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslanec (S01E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tapisérie (S06E15)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tenkrát v Deadwoodu (S06E08)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
1989 Hardball (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Profesionál (S02E02)
1985 MacGyver (TV seriál)
MacGyver na odstřel (S01E10)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace