The Story of Tracy Beaker
Tracy Beakerová
Komedie / Drama / Rodinný
Velká Británie, 2002, 125x15 min
Scénář:
Gary Parker, Kieron Quirke, Jesse Armstrong, Sam Bain, Max Allen, Ian Carney, Holly Lyons, Marianne Levy, Jenny Lecoat, Elly Brewer, Roger Williams
Hrají:
Lisa Coleman, Annette Bentley, James Cartwright, Connor Byrne, Nicola Reynolds, Louise Barrett, Craig Roberts, Luke Youngblood, Isobel Middleton, Holly Gibbs, Patrick Robinson, Giles Thomas, Clive Rowe, Claire Cage, Ram John Holder, Sharlene Whyte, Vincenzo Pellegrino, Howell Evans, Abby Rakic-Platt, Jerome Holder, Tara Breathnach, Richard Elfyn, Olive Gray, Keiron Self, Victoria Pugh, Simon Ludders
(další profese)
Komentáře uživatelů k TV seriálu (6)
KajusaK
Velice perfektně zpracované, kniha byla mnohokrát lepší,to sice ano, ale i u seriálu jsem se dost zasmála,takže hodnotím alespon 4* :) .. Lisa Coleman byla perfektní,má můj obdiv :)(10.4.2013)
Yesqward
V nižšom veku mi tento seriál pripadal mimoriadne zábavný, teraz mi príde trochu nudný, ale dá sa naň pozerať. 50%.(24.9.2012)
Revolver
Jeden z mála úletů SuperMaxu, který si tak naprosto zbytečně spinil dobré jméno.(31.8.2007)
Marina111
Celkom milé spestrenie sobotných zobúdzaní, ak teda ste vo veku hlavných hrdinov (cca 7-10 rokov) a keď ste ochotní vžiť sa do sveta detských domovov a ich malých obyvateľov ...(29.5.2012)
-soch-
Zvláštny seriál, ktorý mi akosi nesadol. Príbeh nejakej dievčiny, ktorá zakotví v detskom domove. No taký typický dievčenský román - nie, že by som ich niekedy čítal. Tuším s ďalším stredoslovenským dabingom.(27.2.2010)
MartyMcFly89
odpad!Ano, odpad. Tohle chápete, ne ?(2.3.2009)