Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co si počít, když máte před sebou posledních 24 minut života? Smířit se s bohem? Poslechnout si oblíbenou hudbu? A samozřejmě nezapomenout na ženy... Bernard Fripp ještě nejezdí starým Mini Cooperem, ještě nemá méďu Teddyho, ale některé rysy Mr.Beana, kterého Atkinson poprvé ztvárnil o šest let později, jsou již zcela zřetelné. Hlavní role v této komedii je jeho filmovým debutem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Okrem snad jednoho nápadu je to spíše jen bordel než promyšlený. Nevím kolik z toho napsal Atkinson, ale moc tady necítit jeho preciznost. Je to jiný styl. 2/5 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Instantní smích se mi líbil o malinko víc... Zápletka je originální, scénář skvěle napsaný i natočený, herci úžasní, spoustu gagů a vtipů (Mona Lisa, Vojna a mír) a Rowan Atkinson, kterému ta role opravdu sedla. S Curtisem jim to opravdu šlapalo už od začátku a tahle komedie je toho zářným důkazem. Konec byl sice předvídatelný, ale já se bavil opravdu výborně. Škoda že těchle věcí nenatočili víc. 85%. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Půlhodinová záležitost s Rowanem Atkinsonem v hlavní roli nám neposkytuje takovou porci zábavy jako Mr. Bean. Nicméně už v tomto snímku je na hlavním herci vidět potenciál, který byl naplno využit v jeho následujících počinech. Tady jsou však velmi úsměvné situace, které jsou již velmi podobné těm z Mr. Beana, střídány těmi do značné míry trapnými. Přesto se na tento filmek vyplatí podívat. 70% ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Slabší čtyři hvězdy. Zajímavý příběh s dopředu jasným koncem, ale taky několik vtipných dialogů. Místy je ale děj nudnější a tak 30 minut působí trochu zdlouhavě. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Považuju za nesmírnou drznost ocenit tuto třicetiminutovou záležitost v Levnejch knihách na 69,- Kč za DVD s vyloženě RIPovou kvalitou. Naštěstí pro mě jsem se dané drzosti nezúčastnil a pososal si velmi. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Nepovedal by som, že Curtis s Atkinsonom chceli poňať svoj počin ako komédiu. Ide skôr o realitu života, v ktorej sa samozrejme vyskytujú aj humorné situácie. Dead On Time je až nepríjemne hlbokou sondou spoločnosti, ktorá žije svoj život bez uvedomenia si smrti a zabúdajú tak na jeho krásy - umenie, literatúru, hudbu, ženy. No je práve toto podstatné, akoby sa spýtal Bernard? Na Mona Lise nie je nič zvláštne, Vojna a mier je iba ďaľšia kniha na poličke a dá sa pokračovať ďalej. Smrť je nevyhnutná ako dane a keď si raz uvedomíme svoju pominuteľnosť, všetky naše činy vedú k jedinému cieľu. Ou, a mimochodom, skvele som sa pri sledovaní bavil:) ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Černočerný humor a výborný Rowan Atkinson. Každá jeho zastávka má něco do sebe a mnoho slovních (!) gagů potěší. Průsečík mezi Atkinsonovou one man show a Mr. Beanem. ()

KatRi 

všechny recenze uživatele

Nebýt pozdějších úspěchů Rowana Atkinsona, pravděpodobně by to tu nemělo tk vysoké hodnocení, možná by to ani nikdo neznal. Ale jako povídka dobré, vtipné a s pointou. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Každopádně povedený kousek Rowana Atkinsona - vtipné, zábavné. Kdo má rád jeho humor bude spokojen, tak jako já. Akorát jen taková poznámka - na originálu DVD se píše: "Co musí stihnout za 24 hodin?" Tento popis je poněkud zarážející, ten, kdo ho psal asi o snímku neměl ani potuchy - Rowan Atkinson má totiž v tomhle snímku před sebou pouhých třicet minut života, právě proto snímek trvá 30 minut, a právě proto má tak mile zběsilé tempo. 80% ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem tuto krátkou komedii viděl, ale uvědomil jsem si to až při závěrečné scéně. Nesouhlasím s textem distributora, že „některé rysy Mr.Beana, kterého Atkinson poprvé ztvárnil o šest let později, jsou již zcela zřetelné.“ Atkinson byl vždycky výborný komik, ale srovnávat cokoliv s Mr. Beanem je dost těžké a téměř nemožné. Mr. Bean je tak jedinečná a svérázná postava, že nějaká nápodoba třeba i jen v nějakých rysech není možná! Ale jinak celkové zpracování a herectví i ve vedlejších rolích je velmi povedené. Do 5* hvězdiček chybí především délka a také nějaký moment, který by se nedal tak snadno předvídat jako všechny zpracované. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Hezký, legrační, originální. Sice bylo trochu jasné jak to dopadne, ale to zas tak nevadí. Některé gagy tu jsou fakt dobré. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Takova lehka pi*ovinka, ktera ale dokaze chytnout. Uz od zacatku je cely dej predvidatelny, ale to vubec nicemu nevadi. Dej utika, nic se nedari, vlastne je i dobry zapremyslet se nad tim, co bych delal v takove situaci ja..a smesnost otazky “Jak se mas?” je tady ukazana v nejryzejsi podobe.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne se od svého lékaře dozvíte, že za třicet minut zemřete na velmi vzácnou chorobu. Co uděláte? Námět nejednou použitý, avšak v této půlhodinové televizní skeči máme Romana Atkinsona v roli Bernarda Frippa, pan Bean v této době ještě neexistoval, který tuto zprávu dostane, takže o zábavu, v ryze britském humoru, rozhodně nebude nouze. Rowan Atkinson přesně tak, jak ho známe nejlépe a to ještě z dob svých začátků. Tohle nelze nevidět. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Takový malý, roztomilý naschvál. Škoda že jen třicet minut. Sice teď budu jako všichni, co říkají Rowanovi Mr Bean, ale nemůžu si to odpustit :" V hudební prodejně byl PERCY PERCY!". V kožené bundě. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Hehe, mně bavilo že se tam objevovali všechny ty Britské postavičky v podobě herců, kteří jsou mi dneska tak dobře známí. Bylo to navíc i docela vtipné, a takovým Britským způsobem roztomilé. Pobavilo mě to. ()

007. 

všechny recenze uživatele

nevím, co bych dělal, kdyby mi doktor řekl tuto novinku. Zpracování bylo lepší jak komedie poslední prázdniny, takže 72%. ()

Reklama

Reklama