Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Riley 

všechny recenze uživatele

Teda taky nechápu člověka, kterej psal obsah k tomuto filmu, protože je to v podstatě úplně o něčem jiném. No nevadí. Jinak do půlky filmu se to trochu táhlo, to je fakt, ta druhá byla dost překvapivá. Zajímavé téma zasazené do zajímavého kontextu, ukázka, že i naše ,,rasa,, je nelítostná. Druhá půlka super, ta první to trochu zkazila. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jako celek nikterak oslnivý biják se spoustou hluchých míst. Když by se ale divák chtěl něčím pohltit, tak to budou bezesporu herecké výkony. Ve snaze o psychologickou drobnokresbu se nejlépe zorientoval mladičký talent Anton Yelchin, vedle kterého zraje bezchybná Diane Lane i legendární Donald Sutherland. Samotný příběh, odehrávající se v roce 1980, se bohužel rozpadá na sled více či méně zajímavých epizod. Mladý Finn tu po vzoru nakoukaných dokumentů svého otce, milovníka jihoamerických domorodců, sleduje svůj „vlastní“ kmen v honosném sídle na venkově, kam se svou matkou odjíždí na prázdniny. Z pozorovatele se ale záhy nedobrovolně stává hlavním aktérem stinné stránky dnešního světa.. Prostě jsme zas tak velký krok neudělali.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné drama o tom, kterak chudý chlapec pod ochranná křídla milionáře přišel a posléze na to díky žárlivým příbuzným svého mecenáše tak trošku doplatil. Líbilo by se mi to víc, kdyby tam nebyl adolescent Anton Yelchin, z něhož jsem byl přinejmenším rozpačitý a zejména scény, které měly mít jakýsi sexuální náboj, mě v jeho podání rozesmívaly. Stejně tak mi občas vadil indiánský motiv, který se táhl celým filmem. Ne že bych ho úplně oželel - hrál tam v celku významnou roli, ale přece jen ho bylo víc, než je zdrávo. Naopak jako klad hodnotím výkon Kristen Stewart a vlastně i ostatních herců v čele se Sutherlandem. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka plná hviezd na ktorú si po týždni ani nespomeniete. (Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans, Kristen Stewart). Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci skvelí, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale žiadna sláva. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené, ale nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Proste je to ten typ snímky, ktorú radšej ani nesťahujte, ale pozrite si ju, ak pôjde v televízií. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se na to chtěl podívat a hle, osud mi to nahraje do televize. Oficiální text distributora zní poněkud přehnaně než film ve skutečnosti je, ale řekněme že jako hrubý nástin to lze chápat. Kristen Stewart to opět sluší a Anton Yelchin mi trochu připomněl mě takže jsem neměl problém sledovat hlavní linii. Příběh jako takový je, pozor - klišoidní slovo z mé strany poměrně časté při hodnocení filmů - zajímavý. I když mi bylo hned jasné, kdo je viníkem onoho "přepadení", zbytek filmu jakž takž udržel úroveň nadprůměru. Na pět to není a průměr také ne. Něco lehce nad. Takže tak. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama