Reklama

Reklama

Ďábelská lest

  • USA Diabolique (více)
Trailer

Obsahy(1)

V prestižní chlapecké škole vládne nekompromisně a tvrdě ředitel Guy Baran. Jeho drsnému drilu se neochotně podrobuje i jeho manželka Mia a milenka Nicol. Oběma však jednoho dne dojde trpělivost a rozhodnou se despotického Guya zavraždit. I přes komplikace při vraždě a ukrývaní mrtvoly se zdá být vše v pořádku až do chvíle, kdy zjistí, že mrtvola záhadně zmizela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

oje 

všechny recenze uživatele

Thriller, který se dostane na televizní obrazovky jen v nočních hodinách všedních dnů, od kterého nic neočekáváte a také nic nedostanete. Vyčkávání, zda-li dámy s "kostlivcem ve skříni", v tomto případě téměř do slova, dostihne ruka zákona v podobě nevyzpytatelné policistky, rozhodně nedoprovází atmosféra, při níž by tuhla krev v žilách. Film od průměrného dojmu nezachrání slušné obsazení hlavních rolí ani pár zvratů, o kterých napovídá sám název filmu. Propracovanější alternativou na podobné téma je snímek Nebezpečné hry. Alternativa: Wild Things. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Originál z roku 1955 som nevidel a asi ani nepotrebujem vidieť, mne sa táto verzia páčila, páčila sa mi pointa a samozrejme herečky tu tiež stáli za to. Z mysteriózna sa vyvinula pútavá a zaujímavá detektívka s možno aj nečakaným koncom, ktorý bol poškvrnený len prílišným skomplikovaním. Hodnotenie tu je ale príliš podcenené, takže ja pridám. Mimochodom, Isabelle Adjani mala v dobe natáčania už 41 rokov a to je absolútny šok. Veď vyzerala tak do 30. ()

Reklama

FromHell 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť neprávom podceňovaný remake Francuzského Les Diaboliques z roku 1955.Ústrednej dvojici Sharon Stone a mojej obľúbenej Isabelle Adjani som to bez problémov uveril a film na mňa zapôsobil podstatne viac,ako pôvodný snímok a to sa mi naozaj často nestáva... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Největším kamenem úrazu tohoto filmu je průměrný, místy nezajímavý děj a průměrné výkony herců. Při sledování filmu jsem si připadal jako na horské dráze. Určité pasáže jsou velice zajímavé a přinutí vás u filmu uvažovat, ale potom přijdou dlouhé minuty nudy a nic se vlastně neděje. Vypadá to, že se zastavil čas a pořád dokola se probírají nedůležité věci. Kamera a celková kvalita obrazu je docela dobrá. Málo kdy jsem si všiml nějaké chyby záběrů a kvalita obrazu byla jistě lepší než mi nabídla moje kabelovka. Co se týká atmosféry filmu, tady budu trochu skeptický. Občas se najdou světlejší chvilky doprovázené velice vkusně vybranou hudbou, která navodila skvělou atmosféru, ale většina filmu se táhne v nudném duchu. Právě hudba patří mezi jednu z věcí, která se mi líbila na filmu nejvíc. Nejde sice o nic zázračného, ale myslím si že vás neurazí. Herecké výkony jsou taky průměrné a pouze Sharon Stone může být s tím svým spokojená. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Onedlho sa pustim do originalnej francuzskej verzie tohto filmu DABELSKE ZENY (1955), takze som zvedavy, o kolko je original lepsi, pretoze ked som tento film videl v kine a teraz pred nedavnom opät, nemam ten pocit, ze by bol az taky slaby, aby som mu dal iba 2 hviezdicky. Dobre, mozno bol scenar pre mnohych blby, alebo aj herecke vykony, ale ja s tym proste nesuhlasim. Napätie bolo vo filme dost velke, takze zostavam pri styroch hviezdickach... 09.04.2010 _______ Sharon Stone - (Nicole Horner) +++ Isabelle Adjani - (Mia Baran) +++ Chazz Palminteri - (Guy Baran) +++ Kathy Bates - (Det. Shirley Vogel) +++ Shirley Knight - (Edie Danziger) +++ Hudba: Randy Edelman +++ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen podle knihy „Celle qui n'était plus“ (1952) Pierra Boileaua a Thomase Narcejaca. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Pittsburghu. (Terva)
  • Producent James G. Robinson odešel od projektu v době, kdy Sharon Stone odmítla natočit scénu, kde měla být nahá. (Terva)

Reklama

Reklama