Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Recenze (165)

corrimson 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když jsem byl ještě malé špuntě, viděl jsem pár epizod na jednom kabelovém kanále; kdysi nedávno, když jsem byl špuntě o něco větší, jsem si na tento seriál vzpomněl a zhlédl jej kompletně. A bavil jsem se královsky. ()

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Výborné hlášky podávané s obrovským nadhledem jako by nic. I v dnešní době by jistě našel širokou diváckou základnu. Navíc vyšperkovaná úvodní znělka se super postavením na volejbalovém hřišti. Paráda. ()

Teapac 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si na ni vzpomněl. A tak jsem si řekl, že se na ní opět podívám. A mohu konstatovat, že mě baví stále stejně jako kdysi. Flegmatická, krutopřísná a nějak tak i děsivě zábavná. Není díl, kdy by nehodila na nějakou postavu takzvaný STĚĚĚR. Ale právě ten stěr používá tak osobitě a empaticky až se mi to líbí. Příběhy mají děj,který je koukatelný a tento typ seriálu mi moc chybí na našich obrazovkách. ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Co se týče animovaných věcí, tak všechno u mě závisí hlavně na stylu animace (tj. jestli je to vůbec koukatelné, nebo ne). Musím říci, že v tomto případě mne právě animovaná stránka moc nenadchla. I tak se ale přes to dokážu přenést a sledovat další a další díly. To už asi o něčem vypovídá.............."Nebudu po svý mámě střílet. Aspoň ne barvou." ()

vw.cobra odpad!

všechny recenze uživatele

Už nemám ani sílu tyhle americké kreslené rádobyvtipné sračky komentovat. Nedivím se, že je svět takový, jaký je - pokud se lidi dívají na tohle, světová populační inteligence klesá a dnešní mládež už ani neumí napsat souvislou větu bez hrubky. ()

Reklama

Reklama