Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Marii. Protože je Jack zrovna mimo město, natáčí totiž v Turecku další levný film, musí se o dítě zatím postarat Peter a Michael, i když ani jeden z nich nemá s dětmi a péčí o miminka žádné zkušenosti. Zpočátku je miminko přivádí k zoufalství, protože jim "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života, plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli. Jenže postupně si na malou Marii začínají zvykat, jejich život najednou dostává hlubší smysl, a když se pro ni Sylvie jednoho dne vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé řešení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

To by nebylo, aby po úspěšném francouzském komediálním snímku okamžitě nevznikl jeho americký remake. A stačily na to pouhé dva roky. Kromě toho, že byl příběh tentokrát zaměřen na amerického diváka, byl celý děj naprosto okopírován, což zase nebývalo tak časté (Bezva finta vs. Rychlá změna), a tak v podstatě vyslovuje vše již jednou vyřčené. Pravda, některé scény jsou pozměněné, jako třeba ta s policistou na ulici po předání dítěte dvěma pánům přicházejících si pro balíček, ale komu to vadí, že? A že se tím naprosto vytratil původní situační humor, je už pasé pro mnohé úplně. Zrovna tady tu k pobavení prostě není naprosto nic. Na konci ani projevené mužské city k dítěti nefungují jak by měly. Změna je i u otce. Ve francouzském originále pilot, tady herec. Nic naplat, i když je atmosféra remakeu stejná, originál je stále prostě originál, i když i tento snímek má své přednosti. Každopádně pro diváka neznalého originálu zcela výborný film a to hlavně pro ženy, protože nikoho jiného tak nepobaví muži starající se o batole. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Původní francouzskou verzi si už moc nepamatuji teda spíše vůbec, ale musím říct, že tady se amíkům remake povedl. S odstupem času jsem to viděl znovu možná už po xté a teď když jsem sám otcem jsem ve filmu viděl i něco navíc než před pár lety. Herci jsou v pohodě a v rolích jsou skvěle obsazeni. Nenáročný film na odpočinek, který svým sympatickým obsazením pobaví a v žádném případě neurazí… ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Z amerických remakov skvelých francúzskych komédií je mi najčastejšie zle - hlavne, keď poznám originál. Vo väčšine prípadov také pokusy končia ako urážka európskeho diváka a tento film nie je výnimkou. Pôvodné francúzske spracovanie z roku 1985 patrí medzi moje obľúbené filmy, ale toto je chabá napodobenina. Ale kto vie, američanom to možno takto vyhovuje - asi tie európske filmy nedokážu bez predžutia americkými scenáristami stráviť. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju akční trháky 80 let, a vlastně skoro celou tu éru. Skoro proto, že na opačném polu než byli ti nabušení Arnoldové a Slyové byly tyhle rádoby upa supa vtipné a srandovní rodinné komedie s nějakým děckem jako hlavním lákadlem. Obsadily do toho tehdejší hvězdy na vzestupu či už mírně za zenitem, za účelem nakopnutí kariéry. A tahle hrůza je esence výše popsaného, za každou vteřinu kdy o to zavadím mi vyskočí vyrážka. Je z toho vidět jak ten rádoby humor tlačí na sílu a prostě to nefunguje. Tyhle Tři muži a nemluvně, Kdopak to mluví a Plné domy prostě ne. A btw. nesnáším Teda Dansona. Když mám kocovinu a potřebuju se vyblít tak si pustím Teda Dansona a už to jede. Made in America je tutovka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Typický predstaviteľ americkej komédie 80. rokov - super casting, poslabší scenár, ale uchádzajúca rodinná škatuľka. Som si takmer istý, že dámy určite ocenia zrelý šarm titulných troch predstaviteľov (mne osobne bol vždy sympatický Ted Danson alias majiteľ baru "Cheers"). Pánom potom možno bude stačiť (resp. bude im MUSIEŤ stačiť), že ich partnerka bude po dopozeraní akási povoľnejšia a vysmiatejšia. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (17)

  • Fotka na plagáte z filmu pochádza z dielne slávnej Annie Leibovitz a Tom Selleck (Peter Mitchell) má na ňom košeľu mokrú len vďaka náhode, pózujúce dieťa ho skutočne pocikalo. (Raccoon.city)
  • Jedna městská legenda tvrdí, že se má ve filmu objevit duch chlapce, který byl v bytě zastřelen před natáčením snímku, a sice ve scéně, kdy Jackova matka přijde navštívit Mary. Legenda není pravdivá, interiéry byly všechny natáčeny ve studiu. Ve skutečnosti jde o stín rekvisity, kterou tam zapomněli členové štábu. V jiné scéně se má na okně objevit odlesk brokovnice, kterou byl chlapec zabit. (gjjm)

Reklama

Reklama