Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo na tomto filme zbožňujem. Je to romantická "cukrová vata", ale tak krásne vyšperkovaná, vyzdobená, sladká, že si to človek jednoducho užije. Film, ktorý je rozprávkou pre dospelých. O láske, o princeznách, o princoch... Človek presne vie čo sa bude diať, ale aj tak si to užíva, možno práve preto, jednoducho príbeh pohladí dušu človeka a si ho užíva. Všetko spolu funguje, romantika, humor, postavy... Videla som ho viackrát a určite si ho ešte niekedy pozriem, keď budem mať chuť na extra sladký, ale výborný filmový "zákusok". Ktorý stačí raz za čas, ale človek si ho patrične vychutná a o rok si ho dá zas. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, u kterých jsem byl překvapen, že i přes jeho hloupost mi nečinilo žádný problém se na něj dívat. Úvodní svatba je brána s příjemným nadhledem a určuje rytmus i zbytku filmu. Jenže tím hlavním problémem je tzv. "syndrom romantických filmů". Ať se zdá celá zápletka jakkoli neokoukaná, příběh se odehrává stejně, jako v hromadě dalších snímků a to bez jediné inovace. Navíc hlavní hrdina mi byl krajně nesympatický a jeho chování považuji za odporné, i když nikdy nevíte co všechno se může stát. Jennifer Lopez hraje přesně tak jak si to celý snímek zasluhuje, přičemž se jí i přes to daří udržet divákovu pozornost a s vypětím všech se stává hlavním tahounem příběhu. Šedý průměr, který už díky své vyčpělosti přestává být zábavným. [TOP 19/6 37%] ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že jsou daleko horší... Ale námětově mi to nepřijde špatné, jen bych to prostříhala, seřadila trochu akčněji, osvobodila od růžových nánosů přespřílišné romantičnosti a dala tomu směr, aby to nechodilo cestičkami. A vyhodila bych některé přihlouplé dialogy. Ti dva docela dobře fungují. Jednou za čas se to vidět dá, pokud u toho nemusíte sedět jako přikovaní a můžete občas odběhnout. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama