Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Damielka 

všechny recenze uživatele

Hm. Lopezová byla sladká, McConaughey byl sladkej, scénář byl sladkej...trochu mě z těch sladkostí na konci bolelo bříško, ale nebylo to zas tak strašný, protože mi velmi rychle vytrávilo. Lopezová není žádná herečka, ale do téhle přeromantizované rádoby komedie s hloupým scénářem docela dobře zapadá. Každopádně, ke Člověče, nezlob se je to docela dobrá kulisa. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je sice předvídatelná a velmi jednoduchá, ale možná v tom je to kouzlo, že neurazí a navíc se divák (romanticky založený) při sledování odpočine a přijde na veselejší a uklidňující myšlenky. Jennifer Lopez je ve své roli neodolatelná, byť občas uklouzne. Originalitu aby jeden pohledal, ale to už je u zamilovaných filmů taková kletba. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno