Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

MM11 

všechny recenze uživatele

Spotřební komedie, na které je to ale bohužel vidět více, než by bylo zdrávo. Shankman totiž jen ochotně papouškuje to mnohokrát provařené, na romantických komediích tak otravné, klišé. Abych nebyl úplně nespravedlivý - Udělat slaďák s režijní invencí úplně nejde (zvlášť když si uvědomíme "pásovou" výrobu obdobných děl), snažit se zaujmout nějakým nápadem, to by snad šlo. Bohužel Shankman se o to ani nesnažil. Říkáte, že jste ten film neviděli? Já Vám říkám, že jste ho viděli a v deseti jiných verzích... ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Takovýchto přihlouplých filmů je spoustu, ale přesto mi nedělá problém se na ně podívat. Ačkoliv rychle upadne k zapomnění, tak na večer Vás pobaví, potrápí a tím splní i svůj účel. Výhrou, že film není úplným odpadem, může být výběr příjemných a krásných herců. Ale dost slaďoučkých keců, tuhle bonboniéru jsem ochutnal a teď by to chtělo nějaký pořádný říz. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se chcete v San Francisku vdávat, najměte si Jennifer Lopez. Ona je tou nejlepší svatební plánovačkou ze všech. A tak se jednoho dne stane, že ji život před řítící popelnicí zachrání hezoun Matthew McConaughey. Oba se do sebe zakoukají, rozejdou se, ale ona ani v nejmenším netuší, že na svatbě kterou právě chystá, bude ženichem právě on. A dál už to znáte. Milá, ale velmi předvídatelná romantická komedie v režii Adama Shankmana. 60% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama