Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Začiatok bol síce pomalší, ale našťastie to netrvalo dlho, odkedy prídu nešťastníci na tú benzínku, snímok výrazne naberie na napätí a atmosfére. Prekvapili aj slušné gore scénky a mordovačky. To najlepšie však čo ma v horore po dlhej dobe potešilo je zhmotnená predstava niečoho neurčitého, desivého zla, proti čomu sa účinná zbraň hľadá len ťažko. Film mi v tomto smere pripomenul Vec, len tu "nákaza" zaúradovala prakticky okamžite, nekompromisne a riadne nepríjemne. Na druhú stranu výrazne otravovala zlá kamera, hlavne v kritických chvíľach, roztrasené a chaotické zábery často degradovali tie najlepšie scénky. Ale aj napriek zmieneným nedostatkom, snímok by nemal uniknúť pozornosti žiadneho hororového fanúšika, za pozretie stojí. 60/100 ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ako aperitív je toto dielko solídny chlast, no ako hlavné jedlo to diváka, slintajúceho po kvalitných hororoch, nezasýti. Podľa môjho úplne skromného názoru (ďalej len „p.m.ú.s.n.“) vadí nielen dosť svojský zostrih (teda potvoru(y) som si nevychutnal), ale hlavne to, že sa film berie príliš vážne. P.m.ú.s.n. tu chýba určitý nadhľad, či dokonca humor, ako to predviedla Krvavá hostina. Trocha hlášok by rozhodne neuškodilo, hlavne zo strany neuvedeného Deniss Farella. Ak to ohodnotím na 3:10 či 3:15, nebudem ďaleko od pravdy. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

No mně osobně to monstrum moc povedený nepřišlo. Bodlinky a jejich projevy byly docela příjemný na sledování, ale jako samotný to nebylo moc děsivý a hlavně ani moc ukázaný. Bohužel mi to stvoření přišlo lehce impotentní, vzhledem k tomu, co se mu povedlo za celou tu dobu udělat v porovnání s tím, co jsme viděli, že umí. Půlku filmu jsou v bezpečí díky dveřím a výloze, kterou se ani nesnaží nějak barikádovat a dveře (jak je několikrát ukázaný) zamykají jen podle nálady nejspíš a bohužel jim to proti tomuto nepříteli stačí. Nebudu už moc víc konkretizovat, abych zbytečně neprozrazoval . . . Velký plus byli herci, kteří mi sedli všichni. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A pak že se "dneska" netočí dobré horrory a nemusí to být ani filmy profláklých filmařů, s profláklými herci a áčkovými zápletkami. Tohle je zákeřný útok zezadu. Skoro doslova. V jisté míře zajímavá zápletka, pozoruhodné monstrum, dobře napsané a odehrané postavy (ten brýlatý študentík byl skvělý a jeho postava měla i dobrý vývoj). Hodně se mi líbilo to skryté poselství, že každý, ať už mámk něčemu předpoklady, nebo naopak nemá, nakonec má své místo v kolektivu/společnosti a každý je k něčemu dobrý. Kupodivu mi překvapivě ani nijak nevadil ten rychlý střih při vypjatých situacích, zvláště ve spojení s monstrem, protože jsem to bral jako jakousi jeho součást, přívlastek jeho pohybu/akce/projevu. Má to skoro všechno, co má dobrý horror mít a to i přesto, že to operuje s již profláklými postupy. Navzdory jim dokázal Wilkins ukázat, že i s tím se dá udělat dobrý film. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno a ať přemýšlím jak přemýšlim,nenapadá mě,za co tu je tolik hvězdiček,ale pokusím se obhájit moje podstatně menší hodnocení. Za prvé: nesympatičtí herci. Za druhé: nějak jsem ještě nepochopila,co ve filmu vraždilo,kde se to vzalo a z čeho to je. Za třetí: celou dobu byli hlavní hrdinové na jednom a tom samém místě. A za čtvrté: neuspokojila mě kamera(zvlášť když byl záběr na ,,tu věc" ,co působila nepříjemnosti i když vím,že to bylo z čistě finančích zálěžitostí.) Nevím,prostě mi to nesedlo. :-/ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama