Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Mladý zamilovaný páreček („mistři světa“ ve stavění stanů a ON navíc „tak trochu“ filosof přes stromy) si vyráží užít do přírody trochu těch nevinných radovánek (pro ty, co doposud nepronikli do mých „jinotajů“ – zapíchat si) a jelikož nejsou schopni (si) postavit ani stan, nejprve je (zcela po zásluze) na cestě do motelu přepadne uprchlý trestanec se svojí sjetou (pardon, dva dny abstinující) přítelkyní mířící spolu do Mexika, aby se jim posléze (téměř) dostalo i to, kvůli čemu přijeli. (O)píchání. Problémem však je, že nikoliv „společného láskyplného“, nýbrž od ježury (dikobrazu?) z vesmíru resp. následně (na benzínce) od „Adamsovic pana ručičky“, co mj. rád (lidské) teplo. Splinter je další z dlouhé řady fantasmagorií (T. Wilkins musel mít skutečně (během natáčení) permanentně "pod kůží") a já se definitivně ujistil, že na příští dovolenou si přibalím i kameru, samozřejmě bez stabilizátoru. Je to přece tak jednoduché.... Někdy mě skutečně až zaráží, jak malé nároky (v daném žánru) někteří (z vás) mají. Nízkorozpočťáky typu Splinter jsou samozřejmě omezeny rozpočtem a tak musí (pokud chtějí diváka něčím zaujmout popř. strhnout) vsadit na jiné atributy než je vizuální (triková) stránka. Buď na budování postupné (paranoidní) atmosféry a následné její gradaci, či to vzít z opačné stránky, vsadit na odlehčenější (černo)humornou notu popř. to rovnou pojmout jako parodii. Splinter (až na pár=2 světlejších momentů) nic podobného nenabízí a tak (po zásluze) aspiruje na (nicneřešící) titul: naprosto zbytečný snímek. p.s. korunu tomu všemu nasazuje netradiční amputace ruky, v jejímž světle se snímek D. Boyela 127 hours jeví jako „mnoho povyku pro nic“ a skutečný A. Ralston jako velký „bolestín a cimprlik“. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový horor, který mohl mít skutečně ještě lepší hodnocení, než jsem dal. Monstrum je doopravdy originální, takřka nezranitelné, ale co z toho divák má, když si ho za celou dobu prakticky neužije a to hlavně díky zběsilému, ultrarychlému střihu. Není ani jedná akce, kde by střih chyběl a to mě hodně štvalo a snižovalo prožitek. Bylo zde pár nelogičností, ale vše v rámci. Herecké trio je v celku solidní, některé možná potěší Paulo Costanzo, který hrál v seriálu „Joey“ ;-) 6/10* ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

To byl Gritters, hned na začátku? Jo není nad sex pod hvězdami, ať žije kempování. Příběh krásně pomalu a zbytečně plyne a když se začne něco konečně dít, tak kamera zešílí jak nasraná vosa a začne zmateně škubat, trhat, skákat a divák je ušetřen děje, protože nic nevidí. Ke konci jsem se už jen smál...co budeme dělat....co budeme dělat!....áááááá, co uřízneme teď, doktore? Hlavu, reřisérovi!!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to ti tři (čtyři) lidi nezahráli napínavě. V tomto případě tu nebyla o hustou atmosféru nouze. Ale co to bylo za zmutované ježky?! Nebo to byli dikobrazi? Vím já? To se tedy domnívám z těch problikávajících a zběsile sestříhaných záběrů, ze kterých už mi bylo trochu šoufno. Je až neuvěřitelné, jak taková prkotina může zhatit solidní horůrek. 40% ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, od kterého jsem ani moc nečekal ale docela překvapil. A to tím, jak se postavy chovali reálně, ať už když jednají s jejich únosci nebo v situaci, kdy musí čelit největším záporákům filmu. Záporáci ale jsou nic moc, skoro je nevidíme a když už, tak jenom skrz roztřesenou kameru, což je určitě škoda, protože by mohli vypadat děsivě. Takhle je to ale jen jeden z mnoha horrorů podobného ražení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama