Reklama

Reklama

Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!

  • Velká Británie Blackadder Back and Forth

Obsahy(1)

Lord Edmund Bestián (Rowan Atkinson) a Baldrick (Tony Robinson) testují svůj stroj času. Vydávají se do minulosti pro pár suvenýrů a nakonec se jim podaří změnit minulost. Ocitnou se tak např. v Sherwoodském lese, kde se setkají s Robinem Hoodem nebo u Bitvy u Waterloo. (Nancy)

Recenze (122)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Brilantní tečka za legendárním britcomem. Sice mě taky štve, že český dabing se jmény postav nehlásil k Černé zmiji (inu, Česká televize a její paranoia), na druhou stranu nova udělala k původnímu seriálu naprosto PŘÍŠERNÝ dabing, který zachraňoval jen Jiří Prager. Ti ostatní byli hrozní a s překladem si mohli taky víc pohrát. V tomto ohledu je 'Bestián' nesrovnatelně lepší. Ale těmi pěti hvězdičkami hodnotím samozřejmě film samotný, ne dabing. :-) 100% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série přesně takový, jaký si zasloužila. Tentokrát se setkáme se všemi hlavními aktéry najednou, k tomu se konečně setkáme s mistrem Shakespearem ("...a tady mám originál Mackbetha podepsaný Shakespearem samotným!" - "Kým?") v podání Colina Firtha a navíc třeba s Robinem Hoodem a jeho sličnou Marion (Kate Moss je přímo... wuf wuf!)... No a milí pánové Blackadder s Baldrickem na konci dostanou to co si zaslouží. Bravo! (Co se týče dabingu, nemůžu komentovat, jelikož jsem neviděl, ale originál je zkrátka bezchybný) 100% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Další speciál, kéž by nikdy nekončily. Protože to je u mě sázka na jistotu. Tentokrát si to BlackAdder nasměroval napříč časem, ale 1000 let nehraje roli :). První záběr na Tyranosaura mě fakt dostal :). Možná už to nemá kvality seriálu, přesto jsem se náramně bavil a jen to drželo tak nějak myšlenku, že je se seriálem konec, na bodu mrazu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

William Shakespeare dostane pěstí za všechny děti, které se o něm kdy budou učit, Robin Hood zhebne po krátké debatě založené na zcela logických faktech týkajících se sociálního zázemí v Sherwoodském lese, Wellington se u Waterloo zrovna nevytáhne... Všechno je na svém místě a tahle Černá zmije je zkrátka stoprocentní. Už během úvodních titulků jsem se smál jako pominutý a nepřešlo mě to ani během titulků závěrečných (se skvělou písní jako vždy). A pokud se bojíte dabingu a zejména Petra Rychlého - výjimečně se nebojte, je vážně dobrý. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Bestián mě pobavil.. Hodně mě pobavil a to je hlavní! Rowan Atkinson je na takové role jako dělaný a Tony Robinson mu byl vynikající pravou rukou. Parodie několika anglických historických událostí byla fantastický nápad a líbilo se mi, jak na sebe minulost s budoucností navazovala.. A závěr - ten neměl chybu! :)) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Když Černá zmije vstupuje ve svém sídle do stroje času, zavírá za sebou padací dveře a Boldrick do stroje leze zespoda, je možno vidět člena štábu v červené bundě, který z venku vytahuje dveře. (Reyak)
  • Film byl promítán osmkrát denně v London's Millenium Dome po celý rok 2000. (Kulmon)
  • Na večeři na začátku filmu vidíme na zdi portrét kapitána Černázmije ze čtvrté série. (Kulmon)

Reklama

Reklama