Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže. ()

walsidal 

všechny recenze uživatele

Zábavná romantická komedie s dobrou zápletkou: Kat má jít na svatbu své sestry, kde bude svědkem její bývalý přítel, který ji opustil. Kat má potřebu předvést, že je šťastná i bez něho. Rozhodne se proto využít služeb profesionála a zaplatit si doprovod, který jí budou všichni závidět… Film sice není žádný Tarantino, ale je v něm řada vtipných i vážných momentů a především Debra Messing a Amy Adams v rolích nevlastních sester z něho udělali celkem příjemnou podívanou, což platí zejména o pasážích, kdy Kat před svým bývalým provokativně demonstruje svoji současnou lásku a štěstí… ()

Reklama

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima (víc objektivně ne) u mě dělá vůbec zajímavost Debry Messing. (Dermot Mulroney podle mého očekávání sladce nažehlený, za což jsem ale ráda, protože tuhle pozici mu ve filmech prostě žeru. Vlastně kvůli němu jsem tu televizi vůbec zapla.) Milé a neurazí. Vedlejší postavy naopak strašně plytké, což mě skoro rozčilovalo, takže kdyby to celé bylo jen o těch dvou hlavních, vůbec ničemu by to neuškodilo, možná právě naopak. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Bylo to překvapivě lepší, než jsem čekala. Denmot Mulroney je vážně fešák, jeho pohledy utáhnou půlku scén samy, ale Debra Messing to překvapivě taky docela zvládá, vše tak hezky plyne. Pár "příběhových zakopnutí" mi ve filmu sedělo a líbilo se. Trošku mi připadalo, že se jednotlivé postavy střídají ve stupidním chování. Začíná Kat, Jeffrey je celou dobu a na konci to na sebe vezmou Amy a její manžel. Ale co no, člověk si od toho nesmí moc slibovat. Je to holt lehce nadprůměrná romantická komedie a nic víc. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama